Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas gamtoje: kad nauja patirtis neapkarstų

Seksas gamtoje? Kodėl gi ne? Ypač dabar, atėjus vasarai ir, anot seksologų, padidėjus seksualinam aktyvumui. Juk būtent šiltuoju metų laiku galima peržengti kai kurias normos taisykles ir meilės žaidimus perkelti iš miegamojo į gamtą.
Pora.
Pora. / Fotolia nuotr.

Anot seksologų, seksas gryname ore ne tik paįvairina lytinį porų gyvenimą, bet taip pat suteikia daugiau malonumo abiem partneriams. Beje, mylėjimasis gamtoje nėra nusikaltimas, jei tuo užsiimama ne viešoje vietoje.

Tačiau tenka pripažinti, kad meilės žaidimai gamtoje turi ne tik privalumų, bet ir trūkumų. Jeigu nesilaikysime kai kurių taisyklių, tokia pramoga gali apkarsti ir suteikti daugiau žalos negu naudos.

Kodėl seksas gamtoje mus žavi?

1. Norime gauti adrenalino

Pliusai: tikimybė, kad galime būti užklupti darydami „tai“, suteikia naujų pojūčių, ledžia įgyti naujos patirties ir, kas svarbiausia, paįvairinti intymų gyvenimą.

Minusai: rizika būti pastebėtiems yra gana nemaža ir, jeigu jus pastebės, vietoj naujų potyrių gausite gerą streso dozę.

Patarimas: seksui gamtoje rinkitės kuo nuošalesnę vietą, kur nebūtų žmonių ir smalsių praeivių.

2. Norime suartėti su gamta

Pliusai: ne tik seksas, bet ir bet koks buvimas gamtoje suteikia energijos ir žvalumo, pakrauna gera nuotaika bei dovanoja naujų patirčių.

Minusai: filmuose seksas gamtoje atrodo išties žavingai: saulėlydis, ji ir jis nusimeta drabužius ir krinta ant smėlio arba žalios, švarios žolės, tačiau pažvelgus į realybę, viskas atrodo ne taip lengva ir malonu. Gamtos prieglobstis, tai taip pat skurzdelės, vorai, purvina žolė, šlapias smėlis bei geliančios dilgėlės.

Patarimas: prieš užsiimdami seksu gamtoje, pasidomėkite ir patyrinėkite vietovę. Tikėtina, kad gali tekti pasirūpinti ne tik apsaugos priemonėmis, bet ir repelentais nuo vabzdžių ar kremu nuo saulės.

Kaip išsirinkti vietą?

• Miškas. Tikimybė, kad būsite pastebėti yra minimali. Ši vieta puikiai tinka norintiems pabėgti nuo miesto šurmulio.

Patarimas: paimkite su savimi priemonių nuo saulės ir vabzdžių. Neeksperimentuokite ir nesimylėkite prie medžio, nes rizikuojate stipriai susibraižyti nugarą.

Taip pat skaitykite: Ginekologė Žaneta Kasilovskienė: „Aistros paplūdimyje gali baigtis rimtomis infekcijomis“

• Sodyba. Būsite savo valdos teritorijoje ir, tuo pačiu, galėsite pasimylėti gamtoje.

Patarimas: pabandykite pasimylėti hamake, terasoje ar lauko virtuvėje. Įsitikinkite, kad jūsų nestebi smalsūs kaimynų žvilgsniai.

• Parkas. Ne pati tinkamiausia vieta meilės žaidimams, nes parkuose visada būna daugiau ar mažiau žmonių.

Patarimas: jeigu jau pasiryžote tokiam žingsniui, susiraskite tikrai nuošalią vietelę. Būkite pasiruošę tam, kad jūsų potyriai nebus tokie ryškūs, kaip įsivaizdavote, nes teks nuolat žiūrėti, ar nesiartina žmonių, ar jūsų niekas nestebi.

• Kaimas/gūdus vienkiemis. Jeigu svajojate apie seksą ant šieno po atviru dangumi, ši vieta kaip tik jums.

Patarimas: turėkite omenyje, kad šienas ir žolė badosi bei gali sukelti alerginę reakciją. Savo patogumui ir saugumui, būtinai pasiimkite su savimi didelę paklodę ir priemonių nuo vabzdžių.

Taip pat skaitykite: Apie ką vyrai galvoja sekso metu? Triukas, kuris gali pratęsti lytinį aktą

• Paplūdimys. Bene pati populiariausia vieta seksui gamtoje. Viskas ko rekia – nuvažiuoti prie jūros ir mėgautis aistra.

Patarimas: paimkite paklodę, kad nejaustumėte nepatogumo dėl smėlio. Geriau nerizikuokite mylėtis jūroje: tai žalinga sveikatai ir pavojinga, pavyzdžiui, jeigu aistros apimti, paslysite. Mylėkites naktį, kad apsisaugotumėte nuo smalsių žvilgsnių.

Kaip matote, seksas gamtoje tik iš pirmo žvilgsnio atrodo nerūpestingas ir saugus. Tačiau tai nereiškia, kad galite mylėtis tik tarp savo namų sienų. Jeigu laikysitės visų atsargumo priemonių, jūsų intymiame gyvenime atsiras naujų pojūčių. Nebijokite eksperimentuoti, tik būkite atsargūs. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius