-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 08 05

Specialistas išvardijo, ant kokių riebalų kepti maistą sveikiausia

Bendra dietologų rekomendacija – maisto nekepti, naudoti kitus maisto ruošimo būdus – virti, troškinti. Tačiau maisto kepimo neišvengsime. Tad ant kokių riebalų kepti sveikiausia? Portalui manodaktaras.lt atsako gydytojas dietologas Edvardas Grišinas.
Keptos bulvės su kiaušiniu
Keptos bulvės su kiaušiniu / Vida Press nuotr.

Dietologas Edvardas Grišinas paaiškina, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti kepimui naudojamas aliejus ar kiti riebalai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius