Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 sausio 31d. 10:00

Sultingi ir minkšti vištienos ir daržovių kotletukai su sūriu

Vištienos kotletukai Ypatingos
Aurelijos Gurskienės nuotr. / Vištienos kotletukai

Kotletai pietums? Turbūt neskamba labai egzotiškai. Bet ar nėra taip, kad metų metais esame užstrigę viename ir tame pačiame jų recepte? Galbūt juos taip gamindavo močiutė, mama, o dabar ir mes patys? Tradicijas saugoti būtina, tačiau kotletai gali būti labai įvairūs, todėl nepamirškite eksperimentuoti.

Maisto entuziastė Aurelija Gurskienė naujausioje laidoje „Namie skaniausia“ kotletukus gamina iš vištienos filė, su daug daržovių ir sūrio. Moteris atskleidžia, kuris ingredientas padės jiems tapti sultingais ir minkštais.

Maždaug 12 kotletukų reikės:

  • 500–600 g vištienos vidinės filė;
  • 1/2 vidutinės cukinijos;
  • 1 vidutinio dydžio svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 mažo obuolio;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 valg. šaukšto natūralaus jogurto;
  • 6 valg. šaukštų džiūvėsėlių;
  • druskos;
  • pipirų.

Skanaus!

Kaip paruošti kotletukus, žiūrėkite vaizdo įraše:

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Mėgaukis šiandien

Talentingi vaikai

Video

04:10
15:03
13:00

Esports namai

Sveikos ir gražios kojos

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką