-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužinokite, ar esate charizmatiška asmenybė

Kai kurie žmonės, nesvarbu, likimas pagailėjo ar apdovanojo juos išvaizda, turtais, socialiniais ryšiais, visada spinduliuoja energija ir pasitikėjimu. Atrodo, kad visas pasaulis jiems po kojoms! Netgi labai skeptiškai nusiteikę cinikai žavisi tokiomis asmenybėmis, apie kurias, atrodo, telkiasi visas gyvenimas.
Laiminga mergina
Laiminga mergina / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Asmenybė

Kyla klausimas, kas juos pavertė tokiais šarmingais? Atsakymas paprastas – viskas atkeliauja iš vidaus. Štai 11 ypatingų žmonių paslapčių.

1. Jie su kiekvienu elgiasi pagarbiai

Nesvarbu, kas tai bebūtų – didžiausias ir svarbiausias klientas, garsus žmogus ar kasininkė maisto prekių parduotuvėje. Jie supranta, kad ir kokie būtų malonūs, bendraudami su didžiais žmonėmis, visa tai netenka prasmės, jeigu su kitais elgiasi bjauriai. Neįveikiami ir charizmatiški žmonės mano, kad nėra kuo nors pranašesni už kitus ir niekuomet nedemonstruoja savojo ego, žemindami aplinkinius.

2. Jie elgiasi su kitais taip, kaip pastarieji trokšta

Auksinė taisyklė – elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad būtų elgiamasi su tavimi pačiu. Platininė taisyklė – elkis su kitais taip, kaip jie to nori. Galbūt vienas žmogus mėgsta būti dėmesio centre, kitas – nuošalyje, trečias – dievina emocingą bendravimą. Būtent taip ir elgiasi neįveikiamieji. Jie prisitaiko prie kiekvieno žmogaus poreikių, kad jų netrikdytų, tačiau iš bendravimo išspaustų maksimumą.

Scanpix/Panthermedia nuotr./Sėkminga moteris.
Scanpix/Panthermedia nuotr./Sėkminga moteris.

3. Trumpi pokalbiai gali padėti užmegzti ne menkesnį ryšį nei ilgi plepesiai

Neįveikiami žmonės geba net trumpame pokalbyje atrasti vidines kito žmogaus gelmes. Kasdienės šnekos susipina su nuoširdžiu domėjimusi, klausimų uždavimu ir gebėjimu išklausyti.

Taip pat skaitykite: 7 kasdieniai įpročiai, kurie atima iš jūsų energiją

4. Jie susikoncentruoja į kitus žmones kur kas labiau nei kiti

Ypatingieji neskiria laiko galvojimui, ką apie juos mano kiti todėl, kad savo mintis nukreipia į svarbesnius dalykus.

Šie žmonės mažiau mąsto apie save, tačiau visada pasiryžę padėti tiems, kurie yra šalia. Ypatingieji neskiria laiko galvojimui, ką apie juos mano kiti todėl, kad savo mintis nukreipia į svarbesnius dalykus.

Ir tai daro rimtai, o ne maigydami telefoną ir viena akimi stebėdami savo pašnekovą. Patarimas – klausykite, jums sako, o ne galvokite, kaip pasirodyti savo įmantriu atsakymu.

5. Jie nepersistengia

Charizmatiški žmonės nesistengia dominuoti ir pokalbiuose nesigiria, kokie jie protingi ar sėkmingi. Galbūt jie išties turi ką pasakyti, tačiau puikiai suvokia, kaip į pasipūtusius ir perdėm savimi pasitikinčius asmenis, kurie beprotiškai trokšta patikti, žiūri kiti žmonės.

Taip pat skaitykite: Verčiame naują gyvenimo lapą: 7 žingsniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius