Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobulas pilvo presas: patarimai, pratimai ir mityba

Pavasaris mus skatina vis labiau atkreipti dėmesį į savo išvaizdą, todėl suskumbame susirūpinti mityba bei sportu.
Sportiška mergina
Sportiška mergina / Fotolia nuotr.

Surinkome jums skaitomiausius Ji24 tekstus – skaitykite, naudokitės patarimais ir dailinkite kūno linijas!

Apvali talija ir putlus pilvukas – tai vienos iš pagrindinių probleminių moterų kūno vietų, kurias taip ir norisi patobulinti. Kokiais būdais tai galime padaryti? Pradėkime nuo paprastų patarimų: „35 būdai, padėsiantys atsikratyti išsipūtusio pilvuko“.

Pilvo presui užtenka vos keturių minučių sporto? Apie tai skaitykite straipsnyje „Tobulas pilvo presas – vos per 4 minutes?“ Izumi Tabatos metodas vis populiarėja ir atskleidžia aukšto intensyvumo treniruočių naudą.

Mityba vaidina ne ką mažesnę rolę dailios išvaizdos siekime. „Norite plokščio pilvo? Stebuklingo gėrimo receptas“ atrasite, koks gėrimas aktyvina medžiagų apykaitą, valo organizmą ir grakština figūrą. Išbandykite ir valomąjį kisielių „Valomasis kisielius dovanos plokščią pilvuką“.

Liekna talija, plokščias pilvukas tikrai nėra vien tik jaunų merginų privalumas. Tačiau bėgantys metai palieka atspaudus net tik veide, bet ir figūroje: lėtėja medžiagų apykaita, riebalai pradeda kauptis pilvo ir šlaunų srityje, kartais moterims sunku po nėštumo ir gimdymo atgauti anksčiau džiuginusias formas. Ką daryti? Visi rūpimi atsakymai į klausimus straipsnyje „Kaip išlaikyti plokščią pilvą: gidas kiekvienai amžiaus grupei“.

Pasirodo, tam tikrais tyrimų duomenimis, amerikiečių KMI nesikeičia jau keletą dešimtmečių, tačiau žmonės vis daugiau priauga svorio probleminėse vietose – pilvo srityje. O mes visi puikiai žinome, kad talija, peržengianti ribas, gresia širdies ir kraujagyslių ligomis bei daugeliu kitų sveikatos sutrikimų. Todėl sužinokite, ką sako mokslininkai: „3 moksliškai įrodyti būdai, kaip sutirpdyti pilvo riebalus“.

Kokie pratimai išties veiksmingi? Žiūrėkite štai čia: „Norite idealaus pilvo preso? Turite tai išbandyti!“ bei „Idealiam pilvo presui – 3 veiksmingi pratimai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius