-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tobulėkime kartu. Jupiterio padėtis Zodiako ženkluose: kokioje gyvenimo sferoje jūsų laukia sėkmė?

Jupiteris – senovės astrologų pramintas „Didžiąja Laime“, astrologijoje atsakingas už visokeriopą sėkmę, plėtrą, autoritetą, valdžią, išsilavinimą, leidybą, kontaktus su užsieniu, populiarumu. Ši planeta, dar kitaip vadinama „Karalių Žvaigžde“, yra didžiausia Saulės sistemos planeta, tad jos įtaka yra itin reikšminga.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

Kokioje gyvenimo sferoje galite tikėtis sėkmės? Kur jūsų laukia likimo dovanos? Kokiais būdais vertėtų siekti plėtros? Kokia jūsų pasaulėžiūra? Kaip suvokiate dvasinį tobulėjimą? Kaip jums sekasi bendrauti su įtakingais žmonėmis?

Ką ir kaip veikdami galite užsitarnauti autoritetą, aplinkinių pagarbą?  Į šiuos klausimus gali atsakyti Jupiterio padėtis jūsų horoskope: jo padėtis ženkle, būste, laipsnyje, aspektai su kitomis planetomis, žvaigždėmis ir t. t. Pradėkime nuo Jupiterio padėties Zodiako ženkluose.

„Fotolia“ nuotr./Jupiterio ženklas astrologijoje
„Fotolia“ nuotr./Jupiterio ženklas astrologijoje

Kaip sužinoti savo Jupiterio padėtį horoskope?

Suveskite savo gimimo duomenis (Nuoroda čia; suvedę spauskite Continue, o paskui – Click here to show the chart). Atsidarys jūsų asmeninis horoskopas, o tada pasižiūrėkite, kokiame Zodiako ženkle yra jūsų Jupiteris, ir skaitykite apibūdinimą.

Jupiteris Avino ženkle

123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Avinas
123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Avinas

Jupiterio raiška čia itin dinamiška, kupina ugnies, noro aktyviai plėstis, skubėti, vadovauti, o kartais net lipti kitiems per galvas.  Žmonės, turintys šią poziciją, retai delsia, tad jei jau kažką nusprendžia, imasi tuoj pat ir su galinga energija.

Paprastai jie pasitiki savo jėgomis ir siekia lyderiauti, o kaip tik to ir reikia, kad jiems sektųsi. Būtina imtis iniciatyvos ir nelaukti, kol kažkas kitas pastūmės į priekį. Kuo labiau sugeba apginti savo interesus ir nebijoti sunkumų, tuo daugiau gali pasiekti gyvenime. Svarbu vengti maksimalizmo ir egoizmo, nes šios savybės gali būti būdingos.

Jupiteris Jaučio ženkle

123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Jautis
123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Jautis

Dosnumas, darbštumas, kantrybė, ramus pasitikėjimas savo jėgomis, savo talentų suvokimas ir panaudojimas gali atnešti visokeriopą gerovę ir sėkmę. Kantriai dirbdami jie susikuria sau stabilias pajamas, saugų finansinį gėrį.

Būtent finansinis stabilumas jiems teikia pasitenkinimo gyvenimu bei pasitikėjimo savimi. Patartina rinktis veiklą, kuri yra praktiška ir reikalinga daugumai. Tai gali atnešti galimybę vis plėstis ir realizuoti savo turimus talentus. Vertėtų ypač stebėti savo mitybą ir neleisti sau persivalgyti.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Marso padėtis Zodiako ženkluose: kokia jūsų valia, ryžtas ir seksualinė energija

Jupiteris Dvynių ženkle

123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Dvyniai
123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Dvyniai

Su šiais žmonėmis lengva bendrauti, jie iškalbingi, protingi, greitai orientuojasi situacijoje ir visuomet turi vertingų idėjų. Sėkmę lengviausiai gali pasiekti dėl savo iškalbos, proto, judrumo ir komercinio talento.

Jų smalsumas, noras sužinoti kuo daugiau, poreikis patirti vis kažką naujo paverčia juos įvairiapusiškais žmonėmis.  Įvairios bendravimo formos atveria jiems kelius į sėkmę bei plėtrą.

Dažnai turi talentą rašymui, prekybai, darbui su reklama, mokymu, logistika, tarpininkavimu. Deja, dažnai būna pernelyg išsiblaškę.

Jupiteris Vėžio ženkle

123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Vėžys
123rf.com nuotr./Zodiako ženklas: Vėžys

Žmonės, kurie turi Jupiterį Vėžio ženkle, tiesiog intuityviai žino, ką daryti būtų geriausia, kad sėkmė priartėtų. Ypatingą jėgą jie įgyja būdami taikiame santykyje su savo šeimos nariais, tėvais, gimtaisiais namais, tradicijomis.

Tvirtą bazę gyvenime gali susikurti per smulkų šeimos verslą, nekilnojamąjį turtą, grožį ar per meną. Taip pat daug naudos sau bei kitiems gali suteikti rūpindamiesi kitais, globodami silpnesnius – tai tik didina jų pačių sėkmę bei autoritetą.

Dažnai jie turi jaukius namus bei patogų aprūpinimą senatvėje. Gali būti pernelyg konservatyvūs ir kaprizingi.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Karjeros kelias: kokia profesija jums tinkamiausia

Jupiteris Liūto ženkle

123rf.com nuotr./Liūtas
123rf.com nuotr./Liūtas

Ši Jupiterio pozicija suteikia orumo, pasitikėjimo savo jėgomis, dėkingumo, dosnumo, meilės bei optimizmo. Jie visuomet stipriau nei kiti trokšta turėti daugiau gerovės, tapti išskirtiniais, ryškiais, gyventi įdomiai ir nepasitenkinti tiesiog paprastais gyvenimo džiaugsmais.

Jų energijos potencialas leidžia jiems pasiekti kažko daugiau jų pasirinktose srityse, tapti ryškiais lyderiais, būti įkvėpimo šaltiniais kitiems. Jų charizma, veiklumas ir stipri valia pelno populiarumą ir sėkmę. Vertėtų stebėti save ir neleisti sau pasipūtimo, per didelių ambicijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius