Daugiau straipsnių

Paskutinės minutės dovana neturi būti neapgalvota: patarė, į kokius išmanius įrenginius atkreipti dėmesį

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Jei kalėdiniu laikotarpiu įsisukote darbuose ir nespėjote laiku įsigyti visų dovanų artimiesiems, tikrai nereikėtų pirkti pirmo pasitaikiusio daikto. Pasak Arnoldo Lukošiaus, „Tele2“ Inovacijų eksperto, puikia dovana gali tapti išmanūs daiktai, papildantys kiekvieno technologijų mėgėjo kasdienybę.

Kalėdų rytas

„Nesijaudinkite, jei šiemet nespėjote iš anksto pasirūpinti dovanomis – vertingas dovanas galima nupirkti net ir neturint daug laiko vaikščiojimui po parduotuves. Jei žmogus, kuriam dar ieškote dovanos, yra išmaniųjų įrenginių mėgėjas, jį galite nustebinti geros kokybės aksesuaru ar priedu, pavyzdžiui, padovanoti ausines, belaidę kolonėlę ar laikrodį“, – pataria A.Lukošius.

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ kalėdiniu laikotarpiu siūlo specialias kainas populiariausiems įrenginiams – nuolaidas ne tik išmaniesiems telefonams ar kompiuteriams, bet ir ausinėms, laikrodžiams ir kitiems išmaniems priedams. A.Lukošius dalijasi patarimais, į kokius įrenginius verta atkreipti dėmesį ieškant paskutinės minutės dovanos.

„Tele2“ nuotr./„JBL Flip 6“
„Tele2“ nuotr./„JBL Flip 6“

„JBL Flip 6“. Ši belaidė garso kolonėlė pasižymi dviejų krypčių garsiakalbių sistema. Žemųjų dažnių garsiakalbis užtikrina dar sodriau skambančias melodijas, o atskiras aukštų dažnių garsiakalbis suteikia joms ryškumo. Įrenginys yra atsparus drėgmei ir dulkėms, o pilnai įkrauta baterija veikia net iki 12 val.

„Tele2“ nuotr./„Huawei Watch4 LTE“
„Tele2“ nuotr./„Huawei Watch4 LTE“

„Huawei Watch4 LTE“. Tai išmanusis laikrodis su nerūdijančio plieno korpusu. Laikrodžio ekrane galima matyti ne tik laiką, bet ir kitą jums svarbią informaciją – lokacijos nurodymus, aktyvumo rodiklius ir kita. Be to, laikrodyje galima turėti eSIM kortelę, tad su juo bus galima skambinti, gauti ir rašyti SMS žinutes. „Tele2“ įsigyjant laikrodį su planu, dovanų taip pat gausite „Huawei Freebuds 5i“ belaides ausines su triukšmo slopinimo technologija, tinkančias tiek prie „Android“, tiek prie „iOS“ įrenginių.

„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy Buds FE“
„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy Buds FE“

„Samsung Galaxy Buds FE“. Muzikos mylėtojus galite nustebinti aukštos kokybės belaidėmis ausinėmis. Nepaisant savo kompaktiško ir minimalaus dizaino, šios ausinės suteikia aktyvų triukšmo slopinimą ir aukštą garso kokybę. Ausinės turi skirtingus antgalius, tad tiks kiekvieno melomano ausiai. Jas galima suporuoti ir su visais mėgstamais „Galaxy“ įrenginiais – telefonu, laikrodžiu ar kompiuteriu.

„Tele2“ nuotr./„SAMSUNG Tab A8“
„Tele2“ nuotr./„SAMSUNG Tab A8“

„SAMSUNG Tab A8“. Ploną ir tik kiek daugiau nei pusę kilogramo sveriantį planšetinį kompiuterį lengvai galima valdyti viena ranka. Didelis ir ryškus 10,5 colių ekranas pritaikytas optimaliai žiūrėti ir vertikalioje, ir horizontalioje padėtyse. Be to, planšetėje įmontuota galinga baterija, todėl įrenginio ilgai nereikės įkrauti.

Daugiau šventinių „Tele2“ pasiūlymų galite rasti čia.