Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 17

„Meno miškas“ siūlo Kalėdų dovanų ieškoti neišeinant iš namų: kūrėjai kvies į savo virtualius kambarius

Pandemijos metu galima realiu laiku pabendrauti su menininku ar amatininku, o patikusius kūrinius įsigyti čia pat. Tokią galimybę pasiūlė Kalėdinė mugė „Meno miškas“, subūrusi po virtualiu „stogu“ nemažai kūrėjų. Neįprasta mugė vyks savaitgalį, rašoma pranešime.
Dovanos
Dovanos / N.Gražienės nuotr.

„Meno miškas“ subūrė įdomių ir nepriklausomų menininkų, amatininkų bei kūrėjų bendruomenę. Kad netektų paskutinėmis sekundėmis dairytis dovanų interneto parduotuvėse ir tikėtis, kad siuntiniai nepavėluos, kūrėjai sudarė unikalią galimybę apsilankyti virtualioje mugėje.

„Šiuo laikotarpiu ypač svarbu paremti mažuosius verslus ir pirkti vietinių, su meile ir pastangomis sukurtas dovanas. Besikeičiančios sąlygos diktuoja naujas tendencijas – kelia mūsų technologinį raštingumą, moko ieškoti kompromisų dabartiniame gyvenimo tempe“, – sakė mugės sumanytojas Audrius Račinskas.

Užsukus į virtualių mugių portalą www.omuge.lt galima vaikščioti po dalyvių „kambarius“, sutikti senus ar naujus pažįstamus, kalbėtis, konsultuotis, apžiūrėti, užsisakyti prekes, sutarti, kokiu būdu patogiausia pristatyti patikusį daiktą.

Kiekvienas kūrėjas turi savo virtualų kambarį, kuriame realiu laiku gali pademonstruoti savo gaminius, apie juos papasakoti. Taigi lankytojas susipažįsta ne tik su nuotraukomis, bet su kūriniais ir jų autoriais „gyvai“.

Savo ruožtu dalyviams mugės kambarį galima įsirengti tiesiog namuose, nereikia keliauti į organizuojamą vietą, statytis prekystalių, pakuotis produktų – viską galima patogiai išsidėlioti jau pažįstamoje erdvėje netgi mugės renginio rytą.

Pranešimo autorių iliustr./Kalėdų mugė
Pranešimo autorių iliustr./Kalėdų mugė

Jei pirkėjas nežino ar abejoja, kūrėjas savo ruožtu jį gali pakonsultuoti, patarti, atsakyti į rūpimus klausimus, o į vieną kambarį gali užeiti net keli lankytojai, todėl šiandieninių aktualijų fone – tai visiškai saugus būdas apsipirkti. Juk nereikia stovėti eilėse, laikytis atstumų, dėvėti apsauginių kaukių. Taip pat į virtualią mugę gali užsukti pirkėjai iš kitų miestų ar net kitų šalių ir pamatyti vieni kitų šypsenas.

O tiems, kam vis dėlto nedrąsų bendrauti tiesiogiai su mugės dalyviu, bus galimybė apžiūrėti bei įsigyti prekes įprastoje elektroninėje parduotuvėje.

Apsilankymas mugėje lankytojui nieko nekainuoja – nereikia net kojos iš namų iškelti, o kiekviena įsigyta prekė yra didžiulė parama nepriklausomiems kūrėjams ir amatininkams šiuo sunkiu metu.

Virtuali Kalėdinė mugė „Meno miškas“ vyks gruodžio 19–20 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius