Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką apie jus pasako lūpos

Pamatęs moterį, vyras nužvelgia jos figūrą ir... įvertina lūpas. Taip, taip lūpas. Lūpų forma šį bei tą pasako apie žmogų...
Lūpos
Lūpos / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Lūpos

Putlios lūpos

Pasak psichologų, norime to ar ne, išvaizda turi didelės įtakos mūsų gyvenime. Juk ne veltui sakoma: „Sutinkame pagal išvaizdą, palydime pagal protą.“ Specialistai, tyrinėjantys žmonių fizionomiją, tvirtina, kad putlios moters lūpos visada patraukia dėmesį.

Jose paslėptas seksualumas, aistra, jausmingumas. Tai – erotiškiausios lūpos. Jos lyg magnetas nebyliai traukia vyrus. Tačiau iš tiesų putlių lūpų moteriai svarbiausia yra ne sugundyti, o visur ir visada būti dėmesio centre. Šio tipo moterys mėgsta ir nori, kad pasaulis suktųsi aplink jas. Tai savimylos. Užtat paprastai būna rūpestingos mamos.

 

Siauros lūpos

Tokios lūpos dažnam asocijuojasi su šaltumu. Tačiau maža burna nereiškia uždaro būdo ir neatspindi kokių nors kompleksų. Priešingai, siaurų lūpų savininkės dažniausiai būna itin temperamentingos ir veiklios. Tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime pačios mielai imasi iniciatyvos ir keičia situaciją. Retai skundžiasi ir aimanuoja. Šio tipo moterys, pačios to nesuvokdamos ir nenorėdamos, priverčia aplinkinius joms paklusti. Ir veikiausiai visai ne iš baimės, o greičiau iš pagarbos. Yra savarankiškos ir nepriklausomos. Bet... neretai – vienišės. Jei atidžiau astebėtumėte garsias pasaulio politikes, jų lūpos labai dažnai būna būtent šio tipo.

 

Apatinė lūpa putlesnė už viršutinę

Tokios lūpos išduoda vėjavaikiškąbūdą ir nuolatinį blaškymąsi. Visur – darbe, antrosios pusės paieškose, šeimoje, santykiuose su draugais ir pan. Tai – emocionalūs žmonės. Dažnai linkę nepamatuotai rizikuoti, pirma pasakyti, o tik paskui pagalvoti. Tik vienas BET! Dažniausiai po trisdešimtojo gimtadienio jų gyvenime įvyksta lūžis. Atsiranda daugiau racionalumo, pasitikėjimo savimi, pražysta ištikimybės ir pastovumo jausmai.

 

Viršutinė lūpa putlesnė už apatinę

Tokių lūpų moterys - neretai malonumų mylėtojos. Jos mėgsta skaniai ir sočiai pavalgyti, todėl ne nuostabu, kad linkusios pilnėti. Nepakartojamos atlapaširdės, atviros ir draugiškos, mylimos ir mylinčios. Jos moka ir mėgsta koketuoti. Tačiau tai daro taip natūraliai...

 

Asimetriška burna

Kreivos lūpos dažniausiai asocijuojasi su nenuoširdumu ir suktumu. Tačiau tokių lūpų savininkės gali būti ir labai patrauklios,  net seksualios. Kreivo šypsnio moterys nebijo eksperimentuoti ir tiesą (nesvarbu, kokia ji) rėžti tiesiai į akis. Jos be skrupulų (ką pagalvos ar pasakys aplinkiniai) daro tai, kas joms atrodo svarbu. Siekdamos savo tikslo gali padaryti labai daug. Aplinkiniams jos dažnai atrodo paslaptingos ir nenuspėjamos.

 

Plati šypsena

Tai šypsena „nuo ausies iki ausies“. Ji gali trikdyti, šokiruoti, tačiau ir labai intriguojanti. Su tokiais žmonėmis visada malonu bendrauti. Jie nesužlugdomi optimistai, lyg magnetas traukiantys aplinkinius. Kompanijų siela, įdomūs pašnekovai, puikūs bičiuliai.

 

Taip pat skaitykite:

Lūpdažio forma sufleruoja moters temperamentą

Ar tikrai atrodome taip, kaip jaučiamės?

Jus išduoda parašas...

Psichologinis spalvų testas

Ką drabužiai pasako apie mūsų jausmus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius