Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 naktinės svorio metimo strategijos

Jeigu svoris nejuda nė iš vietos, visada galite bandyti pakeisti tam tikrus savo įpročius. Atrodytų, kad vakaras labiausiai tinka sėdėjimui prie kompiuterio, susitikimams su draugais ar maloniam laikui su šeima, tačiau galite padaryti kai ką nuostabaus ir savo figūrai. Dietologai tikina, kad šis metas padeda pasiekti didesnių ir geresnių rezultatų. Taigi, paslaptimis dalijamės ir mes!
Moteris ant svarstyklių
Moteris ant svarstyklių / Fotolia nuotr.
  • Vakarienė be druskos. Druska dehidratuoja organizmą, skatina skysčių kaupimąsi, pilvo pūtimą. Specialistai sako, kad po itin sočios, pavyzdžiui, kinų virtuvės vakarienės, galime atsibusti šiek tiek patinusiu veidu. O kas ginčysis, kad tai netiesa? Geriausias vakarienės pasirinkimas – daržovės ir baltyminis maistas, pavyzdžiui, liesa vištiena.

Taip pat skaitykite: 3 moksliškai įrodyti būdai, kaip sutirpdyti pilvo riebalus

  • Metas sportui. Iš pradžių sklandęs mitas, kad prieš vakare atliekami pratimai trikdo nakties miegą, buvo paneigtas. 2013–aisiais metais Nacionalinė miego asociacija pranešė, jog net nuo 56 iki 67 proc. aktyvių žmonių, sportuojančių bet kokiu dienos metu, tikino jog nakties miego kokybė nepakito.
  • Gerkite kuo daugiau vandens. Diskusijos apie vandens naudą nušviečiamos tik pačiomis geriausiomis spalvomis. Taigi, ir jūs nepamirškite, kad reikia jo gerti tam, kad spindėtų akys, švytėtų oda, o organizmas būtų dėkingas, kaip ir jūsų figūra. Jeigu nenorite lakstyti naktį į tualetą, specialistai sako, kad paskutinį kartą vandenį reikia gerti likus vienai valandai iki miego.
  • Įsitikinkite, kad jūsų miegamajame yra pakankamai tamsu. Mokslininkai atskleidė, kad hormonas melatoninas padeda kūnui sudeginti daugiau kalorijų, o jis, kaip žinia, išsiskiria nakties miego metu. Tačiau tam, kad jo poveikis būtų užtikrintas, reikalinga aklina tamsa, taigi, mielieji, įsigykite tikrai tamsias užuolaidas, kurios padės išvengti trikdančios šviesos.

Taip pat skaitykite: Sėkmingiausios lieknėjimo strategijos

  • Tinkama miegajomo temperatūra taip pat daro stebuklus. Jeigu snūduriuojate lyg ant krosnies, metas keisti įpročius. Specialistai ištyrė, jog žmonės, kurie miega maždaug 18–19 laipsnių temperatūroje sudegina 7 proc. daugiau kalorijų nei tie, kurie renkasi 24–25 laipsnių temperatūrą. Atrodytų, kas tie 7 laipsniai, tačiau juk ir jie padeda priartėti prie svajonių figūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius