Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkės Atlantos dienoraštis: sportuoti verčia geras oras ir veidrodis

Turiu išpažinti nuodėmę: pastarąsias savaites labai daug dirbau, todėl sporto srityje truputį atleidau vadeles. Dėl to graužiu save, nes žinau, kad artėja „Avon“ moterų bėgimas ir mano nuolaidos sau tikrai neduos naudos. Todėl šiandien ryžtingai vėl apsiaviau bėgimo batelius ir sąžiningai įveikiau du kilometrus.
Dainininkė Atlanta: sportuoti verčia geras oras ir veidrodis
Dainininkė Atlanta: sportuoti verčia geras oras ir veidrodis
Temos: 2 „Avon“ Sportas

Šį kartą sau pažadėjau, kad ir kas nutiktų, kad ir kiek darbų užgriūtų mano pečius, kiekvieną savaitę iki birželio 16 dienos, kai vyks bėgimas, treniruotis bent tris kartus per savaitę ir nubėgti mažiausiai po du kilometrus. Žinau, tai tikrai įmanoma, tik reikia gražiai su savimi susitarti. Mano dienotvarkė dabar tokia, kad vos spėju suktis, tačiau iš patirties žinau, kad kai kažko labai nori, galima suspėti viską.

 

Išmokti planuoti – toks yra mano šio mėnesio tikslas. Turiu suimti save į rankas, nesimuliuoti ir daryti viską, kad prie starto linijos stočiau pasiruošusi.

 

Daug dirbu, todėl truputį teisinu save: čia daugiau pavaikščiojau, čia šiek tiek palaksčiau... Bet giliai viduje žinau, kad rezultatas tikrai nebus toks pat, kaip valandą skyrus treniruotei. Po jos jaučiuosi puikiai. Tačiau man sunkiausia – prisiversti nueiti į ją! Net neabejoju savimi – man pavyks. Tokia jau esu. Nepavyko vieną kartą, tikrai pasiseks antrą!

 

Kodėl esu tokia tikra? Pažiūrėkite, koks už lango oras! Jis ir veidrodis yra geriausi mano motyvuotojai, verčiantys bėgioti. Noriu rengtis ir atrodyti gražiai, kad viskas būtų savo vietoje ir nereikėtų kažko slapstyti ar dangstyti. Kiekviena moteris nori būti graži, ar ne? Manau, tai ir yra svarbiausia priežastis, kuri mus veja į priekį, neleidžia sustoti nepasiekus tikslo.

Dainininkė Atlanta
Dainininkė Atlanta

 

Šiuo metu mano svarbiausias tikslas – įrodyti sau, kad birželio 16 dieną „Avon“ moterų bėgime galiu su šypsena įveikti 3,5 kilometro. Liko kiek daugiau nei vienas mėnuo, todėl nuolaidos sau baigėsi!

 

Žinau, kad man geriausia sportuoti su kompanija, mat tada treniruotės nebūna tokios nuobodžios. Po bėgimo, darant mankštą, galima ir paplepėti, ir pajuokauti. Kol kas radau tik vieną bėgimo trūkumą – labai sunku prisiversti nueiti į treniruotę, net jei ir žinau, kad po jos būsiu lyg ant sparnų. Esu tokia, kaip ir daugelis pradedančiųjų, t. y. kol atsiranda įprotis ir poreikis sportuoti reguliariai, reikia mokėti susitarti su savimi.

 

Dabar man kol kas geriausiai su savimi padeda tartis veidrodis. Jis ir taria paskutinį žodį, kai svarstau, bėgti šiandien ar ne. Kai žiūriu į jį ir šypsausi, tikrai žinau, kad einu, oi ne, bėgu teisingu keliu.

 

Kiekvienai moteriai siūlau pamėginti bėgimą. O gal patiks?! Sakote, kad sunku? Aš sakau „taip“! Jei aš galiu, vadinasi, gali kiekviena moteris ar mergina! Tai gal susitinkame prie starto linijos birželio 16 d. sekmadienį 11.45 val. Vilniaus Vingio parke, „Avon“ moterų bėgime? Bus smagu, pamatysite! O jei abejojate bėgimo nauda, paklauskite savo veidrodžio: „Veidrodėli, veidrodėli, kas šią vasarą nori būti gražiausia?..“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius