Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lieknėkite gerdamos imbierų vandenį

Svajojate sulieknėti keliais kilogramais? Siūlome daug pastangų nereikalaujančią išeitį – tiesiog kasdien gerkite imbierų vandenį. Pamatysite, po savaitės tikrai pasijusite lengvesnės.
Liekninamasis imbierų vanduo
Liekninamasis imbierų vanduo / Shutterstock nuotr.

Nubudote ryte kupinos ryžto, kad būtent nuo šiandien mesite svorį: pradėsite sportuoti, kur kas daugiau judėsite ir gerokai atidžiau rinksitės maistą. Jūsų norui sulieknėti labai pagelbėtų kasdien geriamas imbierų vanduo.

Liekninamasis imbierų gėrimas
Receptas: Liekninamasis imbierų gėrimas
1 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.1 / 134
Receptas
Ingredientai
Vanduo: 2.00 l
Imbieras: 1.00 vnt. (šaknis)
Citrinos: 1.00 vnt. (tinka ir žalioji citrina)
Agurkai: 1.00 vnt.
Kaip gaminti
  1. Paimkite imbiero šaknį, nuplaukite ją po tekančio vandens srove, nusausinkite ir smulkiai sutarkuokite. Galite ir supjaustyti imbierą griežinėliais. Beje, šaknis neturi būti storesnė kaip 4 centimetrai.
  2. Nuplaukite šviežią agurką, nuskuskite žievelę ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite susmulkintą daržovę į 2 l stiklainį, taip pat sukrėskite smulkiai sutarkuotą ar griežinėliais supjaustytą imbierą.
  3. Kruopščiai nuplaukite citriną ar žaliąją citriną ir, nenulupusios žievelės, susmulkinkite nedideliais gabalėliais. Visus ingredientus sumaišykite ir užpilkite 2 l verdančio  vandens.
  4. Susidariusiam gėrimui būtina pernakt pastovėti, o gerkite ryte ir visą dieną prieš kiekvieną rimtesnį valgį. Aišku, skonis šio gėrimo – ne iš maloniųjų, tačiau būtent jis padės jums numesti porą kilogramų per savaitę neįdėjus pernelyg daug pastangų. Maža to, imbierų vanduo labai tonizuoja ir pasižymi naudingosiomis savybėmis.  
Suskleisti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius