Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pribloškiantis eksperimentas: 3 litrai vandens per dieną moterį pakeitė neatpažįstamai

Daugelis mūsų organizmo funkcijų priklauso nuo vandens. Jis padeda į ląsteles pernešti visas naudingąsias medžiagas, šalina toksinus ir gerina virškinimo sistemą – būtent dėl to per dieną gerti kuo daugiau vandens yra gyvybiškai būtina.
Vanduo
Vanduo / „Shuterstock“ nuotr.

Vanduo ne tik prisideda prie bendros organizmo sveikatos, bet ir efektyviai gerina išvaizdą, ypač odos ir plaukų būklę. Gavusi pakankamai vandens oda pastebimai pašviesėja, tampa sveikesnė, o plaukai atgauna prarastą žvilgesį.

Būtent tokį rezultatą išvysite peržvelgę 42-ejų britės Sarah Smith nuotraukas. Dviejų vaikų mama nuolat skųsdavosi migreniniais galvos skausmais ir išsausėjusia veido oda, tad jos gydytojas moteriai patarė nustoti vartoti kofeiną ir dažniau gerti vandens, rašo butterbin.com.

S. Smith nusprendė į savo gydytojo patarimus atsižvelgti visu 100 proc. ir savo vandens suvartojimo lygį ji padidino iki 3 litrų per dieną. Pasikonsultavusi su savo šeimos gydytoju, ji 28 dienas išgerdavo po didelę stiklinę vandens ryte, per pietus ir vakare.

Taip pat skaitykite: Vandens dieta: geriam ir lieknėjam!

Pirmąją savaitę moteris pastebėjo, kad pradėjo gerokai dažniau vaikščioti į tualetą, tačiau jautėsi kur kas geriau. Migreniniai galvos skausmai S. Smith išnyko jau po dviejų savaičių, po tiek laiko pastebimai pagerėjo ir jos veido odos būklė (sumažėjo raukšlių ir oda tapo skaistesnė), negana to, moteriai be jokių pastangų pavyko atsikratyti beveik kilogramo savo svorio.

„Mano oda tapo lygesnė ir skaistesnė. Nors ant paakių vis dar matosi raukšlių, tačiau jos gerokai mažesnės ir ne tokios pastebimos kaip anksčiau“, – po dviejų savaičių eksperimento džiaugėsi S. Smith.

Trečiąją savaitę S. Smith 1,3 cm sumažėjo ir liemens apimtis, moteris pastebėjo, kad ir valgyti jai norėdavosi kur kas mažiau, kadangi maistą užsigerdama vandeniu ji sotesnė pasijusdavo kur kas greičiau.

Taip pat skaitykite: Sveikiausi rudens gėrimai: papildykite savo vandens atsargas

Dar kilogramo S. Smith atsikratė jau ketvirtąją eksperimento savaitę ir savo liemens apimtį ji sumažino dar 1,3 cm. Moteris taip pat pastebėjo, kad po keturių eksperimento savaičių jai visiškai išnyko tamsūs ratilai po akimis ir pastebimai sumažėjo odos raudonis. Jos oda tapo gerokai lygesnė ir jaunatviškesnė.

„Aš ir pati negaliu patikėti, kaip pasikeitė mano veido būklė. Atrodau lyg visai kitas žmogus, tamsūs ratilai po akimis visiškai išnyko, dingo mano odą nusėję spuogai ir dabar mano oda beveik tokia pat lygi, kaip ir vaikystėje. Šie pokyčiai išties yra nuostabūs“, – po eksperimento pasakojo S. Smith.

Akivaizdžius Sarah Smith pokyčius žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius