-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvendami naujausių technologijų apsuptyje, dantims valyti vis dar naudojame šepetėlį, nesiskiriantį nuo to, kokį žmonės naudojo prieš tūkstančius metų?

Pats metas išbandyti garsinę (sonic) technologiją ir pajusti skirtumą tarp įprasto bei elektroninio dantų šepetėlio. Vargu ar kas ginčysis, kad norint turėti sveikus dantis – reikia valyti juos reguliariai ir taisyklingai. Ką reiškia taisyklingai? Pagrindinės taisyklės: minkšti šereliai, greiti judesiai, saikingas jėgos naudojimas. Trumpai aptarkime visa tai paeiliui.
BATHM_Brushing_2925_BLUE
Dantų priežiūra / Partnerio nuotr.

Šepetėlio minkštumas ir švelnūs judesiai yra svarbūs sveikoms dantenoms. Valantis dantis įprastu dantų šepetėliu naudojama daugiau jėgos, o tai lemia dantenų atsitraukimą (recesijas) ir dantų emalio defektus. Įrodyta, kad elektriniai dantų šepetėliai to nesukelia, o priešingai – švelniai masažuoja dantenas, pagerina kraujotaką ir veiksmingai pašalina dantų apnašą, dėl to dantenų sveikata sparčiai pagerėja.

Pagal Amerikos periodontologų akademijos reikalavimus sukurtas dantų šepetėlis Philips Sonicare apsaugo dantis nuo abrazijos, užtikrina uždegiminių audinių atsikūrimą ir stiprina dantenas: jos išties tampa sveikesnės vos po dviejų savaičių.

Dantų valymas – kruopštus procesas, nes ant dantų paviršiaus susikaupusios apnašos taip lengvai nepašalinamos vos keliais šepetėlio judesiais. Išties švariai išsivalyti dantis reikia laiko ir kantrybės. Rankiniu dantų šepetėliu paprastai pavyksta atlikti apie 300 judesių per minutę, tuo tarpu, pavyzdžiui, Philips Sonicare per tą patį laiką atlieka iki 31 000 judesių. Tai reikšmingas skirtumas, turintis didelę įtaką dantų valymo kokybei.

Partnerio nuotr./Philips Sonicare šepetėlis
Partnerio nuotr./Philips Sonicare šepetėlis

Philips Sonicare DiamondClean veikimas pagrįstas garso bangomis. Šepetėlio galvutės šereliai vandens ir dantų pastos mišinyje pradeda nepastebimai vibruoti, sukuria švelniai putojantį deguonies prisotintą skystį, kuris veikia 3–4 milimetrų atstumu nuo danties. Šie mikroburbuliukai ardo apnašas ir taip nuo dantų šalina bakterijas. Gaunamas skystis valo ne tik dantis, bet ir tarpdančius bei galinius dantų paviršius ir teka palei dantenas. Dėl šio sprendimo šepetėlis nuvalo iki 7 kartus daugiau apnašų už paprastą šepetėlį. Burnoje pajusite skirtumą ir malonesnį jausmą vos pirmąjį kartą išbandę Sonicare DiamondClean. Panaudojus savaitę dantys pašviesėja 2 atspalviais, o po dviejų savaičių, kaip jau minėta, džiaugsitės ir sveikesnėmis dantenomis.

Philips Sonicare DiamondClean turi net 5 programas, priderintas prie jūsų poreikių. Galite rinktis iš clean (įprasta programa apnašoms valyti), white (balinamoji programa), polish (dantų paviršių glotninimas ir poliravimas), gum care (dantenų sveikatai gerinti) ir sensitive (programa jautriems dantims). Programomis koreguojamas valymo intensyvumas pagal šepetėlio naudotojo poreikius ir odontologo patarimus. Visos programos įjungiamos vienu mygtuku, esančiu keraminėje šepetėlio rankenėlėje. Be to, šepetėlyje yra integruotas laikmatis, vadinamas Quadapacer, po 30 sekundžių veikimo nurodantis, kad reikia valyti kitą burnos vietą, kol suskaičiuojamos rekomenduojamos dvi minutės.

Maža to, dantų šepetėlis Philips Sonicare DiamondClean tikrai padarys įspūdį ir patiks gero dizaino mėgėjams. Šis prietaisas gaminamas 5 madingų spalvų (galima rinktis iš baltos, juodos, rausvos, ametisto ir rausvojo aukso spalvos). Dėl elegantiškos formos ir keraminės rankenėlės šepetėlį patogu laikyti rankoje. Be šepetėlio dar gaunate ir nuimamą galvutę bei elegantišką stiklinę, kurioje paprasta įkrauti dantų šepetėlį. Keliaudami šepetėlį galite laikyti dėkle, kuriame yra integruotas USB kroviklis. Šepetėlio naudojimo trukmė įkrovus – iki 3 savaičių! Dėl šių modernių sprendimų jūsų DiamondClean gali visada būti šalia.

Taigi, jei suprantame, kad nauji šiuolaikiniai dulkių siurbliai yra geresni už senuosius, kompiuteriai veikia greičiau, o dabartiniai fotoaparatai mūsų telefonuose pranoksta savo pirmtakus – kodėl gi iki šiol vis dar nenaudojame elektrinio dantų šepetėlio?

Trumpai apibendrindami pateikiame pagrindinius dantų šepetėlio Philips Sonicare DiamondClean pranašumus:

  • Garso bangų technologija – švelni intensyvi vibracija, dinamiškas ir veiksmingas valymas.
  • 2 atspalviais šviesesni dantys po 7 dienų naudojimo, po 2 savaičių – sveikesnės dantenos.
  • 5 pritaikytos programos.
  • Inovatoriškas dizainas – 5 spalvos, keraminė rankenėlė, elegantiškos linijos
  • Indukcinis įkrovimas stiklinėje arba USB laidu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius