Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 15

„Centro“ komanda – atvirų Telšių rajono 8x8 futbolo pirmenybių TAFF taurei laimėti nugalėtoja

Liepos 12 d. sužaistos finalinės atvirų Telšių rajono 8x8 futbolo pirmenybių TAFF taurei laimėti rungtynės. Pirmenybėse išviso dalyvavo 8 komandos, kurios nuo birželio 20 d. iki...

Liepos 12 d. sužaistos finalinės atvirų Telšių rajono 8x8 futbolo pirmenybių TAFF taurei laimėti rungtynės. Pirmenybėse išviso dalyvavo 8 komandos, kurios nuo birželio 20 d. iki liepos 12 d. iš viso sužaidė 36 rungtynes.
Pirmajame etape komandos žaidė vieno rato sistema. Po to keturios stipriausios komandos kovojo dėl pagrindinės taurės, o likusios keturios, dėl paguodos taurės.

Dėl 7 – 8 vietų susitiko „Breakers“ ir „Žemaitijos pieno“ komandos. Šioje dvikovoje net 6:1 „Breakers“ sutriuškino savo varžovus ir pirmenybėse iškovojo 7 vietą.

Dėl paguodos taurės susitiko FK „Svajoklis“ ir „Žilevanos“ komandos. Nors pirmąjį įvartį pelnė „Žilevanos“ komanda, FK „Svajoklis“ sugebėjo atsitiesti ir išlyginti rezultatą 1:1. Toliau rungtynėse nė vienai komandai nepavyko pasižymėti ir komandą nugalėtoją teko išaiškinti po 9 metrų baudinių serijos, kurią rezultatu 3:1 laimėjo „Žilevanos“ komanda ir iškovojo paguodos taurę.

Dėl 3 – 4 vietų kovojo „Ateities“ ir „Ryškėnų“ komandos. Šiose rungtynėse po atkaklios kovos pergalę rezultatu 2:1 šventė „Ryškėnų“ komanda.

Finale susitiko FCB „Bilardo“ ir „Centro“ komandos. Ši finalinė dvikova parodė, kad susitiko abi vienodo pajėgumo komandos. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis 0:0, tad kaip ir dėl paguodos taurės, taip ir finalinėje dvikovoje, komandoms teko mušti 9 metrų baudinius. Šioje serijoje  sėkmė labiau nusišypsojo „Centro“ komandai, kuri rezultatu 4:3 įveikė savo varžovus ir tapo pirmenybių nugalėtoja.

Sužaidus visas rungtynes, komandos vyko į Telšių miesto amfiteatrą, kuriame vyko pirmenybių uždarymas ir nugalėtojų apdovanojimai. Uždarymo metu sveikinimo žodį tarė Telšių apskrities futbolo federacijos prezidentas Leonas Dunauskas, kuris pasidžiaugė pirmenybėmis.

Vėliau komandos buvo apdovanotos Telšių apskrities futbolo federacijos įsteigtais prizais, medaliais, taurėmis, komandų naudingiausi žaidėjai atminimo statulėlėmis, o rezultatyviausias visų pirmenybių žaidėjas – futbolo kamuoliu.

Komandų naudingiausiais žaidėjais pripažinti: Vladimiras Sakniukas (FK „Svajoklis“), Gediminas Maknickas („Žemaitijos pienas“), Audrius Šilinis („Žilevana“), Eimantas Stonkus („Breakers“), Saulius Puidokas („Ateitis“), Ignas Jurkus („Ryškėnai“), Laurynas Urniežius (FCB „Bilardo“) ir Edgaras Stalmokas („Centras“). Pirmenybių rezultatyviausiu žaidėju pripažintas Eimantas Stonkus kuris pelnė 8 įvarčius.

Atvirų Telšių r. 8x8 futbolo pirmenybių TAFF taurei laimėti vyr. teisėjas V. Butkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius