Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 23

„Futboliuko“ šventė Telšių lopšelyje-darželyje „Berželis“

Šiais metais Telšių lopšelis-darželis „Berželis“ buvo pakviestas dalyvauti LFF organizuotame projekte „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“. Užsiėmimuose suteiktos žinios ir įgyti...

Šiais metais Telšių lopšelis-darželis „Berželis“ buvo pakviestas dalyvauti LFF organizuotame projekte „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“. Užsiėmimuose suteiktos žinios ir įgyti praktiniai įgūdžiai supažindinimui ir mokymui žaisti „futboliuką“, padovanotas inventorius:  vartai, kamuoliai, skiriamosios liemenės, bokšteliai ir žymekliai, trenerio „krepšys“ buvo pagrindinis akstina  visoms pedagogėms susidomėti ir  aktyviai įsijungti į dveijų savaičių  projektą „Mano draugas – futboliukas“. Ugdytiniai mokėsi žaidimų su kamuoliais, „futboliuko“ varinėjimo elementų. Į veiklą buvo įtrauktos vaikų šeimos – mamos ir tėčiai, sesės ir broliai mielai dalyvavo sportinėse popietėse.

Maloniai apsidžiaugėme sulaukę svečių – kovo 19 dieną mūsų kolektyvą aplankė LFF masinio futbolo asociacijos prezidentas Anatolijus Stacenko, TAFF prezidentas Leonas Dunauskas, švietimo skyriaus specialistas Vygantas Macevičius, kūno kultūros mokytojas Vacys Butkus.

Šventinė pramoga buvo aktyvi, žaisminga, judri, pilna muzikos ir šokio ritmo; liejosi per kraštus vaikų balsai, džiaugsmingas palaikymas ir veržli kova besivaržančių vaikų, darbuotojų, tėvelių komandų. Smagu, saldu ir gardu buvo visiems gavus dovanėlių.

Tęsdami projektą ruošiamės dalyvauti Telšių ikimokyklinių įstaigų „Futboliuko“ šventėje balandžio 9 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius