Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 27

Mažeikių futbolininkai – stipriausi šalyje

Jauniausi mažeikiškiai futbolininkai įrodė, kad ne atsitiktinai yra vadinami perspektyvia komanda – Algirdo Mikos devynmečiai auklėtiniai iškovojo Lietuvos apskričių čempionų...
Trenerio Algirdo Mikos auklėtiniai, tapo šalies apskričių čempionais.
Trenerio Algirdo Mikos auklėtiniai, tapo šalies apskričių čempionais.

Jauniausi mažeikiškiai futbolininkai įrodė, kad ne atsitiktinai yra vadinami perspektyvia komanda – Algirdo Mikos devynmečiai auklėtiniai iškovojo Lietuvos apskričių čempionų vardus.

Tarp apskričių – pirmi

Pirmadienį Vilniuje vyko 2004 metais gimusių futbolininkų „Veikmės“ turnyro finalinis etapas, kuriame varžėsi apskričių nugalėtojai.

„Šios amžiaus grupės komandoms šalies čempionatai dar neorganizuojami, bet matydama didelį jaunųjų futbolininkų norą rungtyniauti, šalies futbolo federacija surengė turnyrą „Veikmė“. Iš pradžių buvo žaidžiama apskrityse. Mes savo apskrityje iškovojome pirmąją vietą ir patekome į finalą. Jis vyko Vilniaus „Tauro“ salėje, kur paklota speciali tartaro danga, buvo žaidžiama septyni prieš septynis vienas penkiolikos minučių kėlinys“, – apie jaunųjų sportininkų turnyrą pasakojo komandos treneris.

Finale šeimininkų teisėmis dalyvavo trys Vilniaus komandos ir šešios apskričių nugalėtojų ekipos (neatvyko tik Marijampolės apskrities atstovai).

Pogrupyje jaunieji mažeikiškiai nugalėjo Alytaus komanda 3:1, pralaimėta Žalgiriečiui 1:2, nugalėta Šiaukių FA 7:0 ir 1:1 sužaista su Vilniaus FM. Pusfinalyje sužaista lygiosiomis 0:0 su Kauno FM, po 7 metrų baudinių serijos laimėta rezultatu 2:1. Finale po Gvido Gineičio įvarčio palaužta Panevėžio futbolo akademija ir Mažeikių Sporto mokyklos ekipa tapo Lietuvos apskričių čempione. Trečią vietą užėmė Vilniaus FM.

Gvidas Gineitis, pelnęs dešimt įvarčių, buvo pripažintas geriausiu turnyro puolėju. Čempionais taip pat tapo Daumantas Jakutis, Adrijus Kontenis, Mark Borisov, Pijus Meižis, Ugnius Survila, Titas Navickas, Nojus Girčys, Mantas Daubaris, Ignas Garbaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius