-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 07

NBA: didžiausi išsišokėliai

Prasidėjęs naujasis NBA sezonas atnešė daug aistrų, emocijų, intriguojančių varžybų bei nemažai atsiskleidusių žaidėjų. Šis sezonas atnešė daug naujų būsimų NBA žvaigždžių, bei...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 NBA

Prasidėjęs naujasis NBA sezonas atnešė daug aistrų, emocijų, intriguojančių varžybų bei nemažai atsiskleidusių žaidėjų. Šis sezonas atnešė daug naujų būsimų NBA žvaigždžių, bei atsiskleidė ilgai tylėję žaidėjai. Taigi pateikiame 5 labiausiai atsiskleidusius bei nustebinusius žaidėjus.

1. Anderson Varejao ( Cleveland „Cavaliers“) vidutiniškai šį sezoną 36.6 min., 15 tšk., 15.4 atk. kamuolių, 3.2 rez. perdavimo.

30- ties metų brazilas pasiekė savo karjeros piką. Praėjęs sezonas (neskaitant šio) taip pat Varejao buvo geriausias (10.8 tšk., 11.5 atk kamuolių, 1.7 rez perdavimų.), tačiau šį sezoną jis atrodo žvėris. Jo vidurkis - solidus dvigubas dublis. Taigi, dabar Clevelando ekipa už Varejao gali gauti jauną ir perspektyvų aukštaūgį už Varejao. Visgi brazilui jau 30 metų, taigi dar keli sezonai ir Varejao taps visišku vidutinioku, o gavus jauną ir perspektyvų vidurio puolėją būtų galima sudaryti puikų duetą su K. Irving.

2. Damian Lillard ( Portland „Trail Blazers“) vid. 37.9 min., 19.3 tšk., 3.3 atk. kamuoliai, 6.3 rez. perdavimai.

Naujokas, iš karto tampantis vienu iš lyderių NBA komandoje vidutiniokėje. Šeštasis NBA naujokų biržos šaukimas jau šį sezoną gana netikėtai rodo solidžius rezultatus ir net gi nebijo imtis lyderio vaidmens lemiamomis akimirkomis, nors komandoje yra ir tokie žaidėjai kaip Nicolas Batum ar Lamarcus Aldridge. „Blazers“ ekipa pasirinko tikrai puikų žaidėją, kuris neabejojama taps NBA lygos žvaigžde. Lillardas kol kas yra laikomas geresniu, nei pirmasis naujokų biržos Anthony Davis ( 16 tšk., 8.3 atk. kamuolių.). Taigi, Lillard - būsima didelė NBA žvaigždė.

3. Chandler Parsons ( Houston „Rockets“) vid. 37.9 min., 15.8 tšk., 6.6 atk. kamuolių, 3.5 rez. perdavimai.

Parsons tampa vienu svarbiausių Hjustono ekipos lyderių nepaisant to, jog į komandą atėjo James Harden. Nuo praeito sezono Parsons stipriai patobulėjo ( praeitą sezoną vid. 9.5 tšk., 4.8 atk. kamuoliai, 2.1 rez. perdavimų.) ir dabar demonstruoja solidų žaidimą ir vis labiau susilaukia nemažo dėmesio. Kadangi Chandleriui tik 24 metai, tai šis žaidėjas turi potencialo būti dar geresniu žaidėju nei yra dabar, bei tapti vienu geriausių NBA lygos puolėju.

4. Omer Ašik ( Houston „Rockets“) vid. 32.3 min., 10.9 tšk., 12.1 atk kamuolių, 1.2 rez perdavimo.

Ašikas 2 sezonus žaidė Chicago „Bulls“ ekipoje, kurioje atliko galima sakyti tik epizodinį vaidmenį ( praeitą sezoną vid. 14.7 min., 3.1 tšk., 5.3 atk. kamuolių, 0.5 rez. perdavimo.), tačiau nepaisant to, sulaukė dėmesio iš „Rockets“ vadovų, bei jų nenuvylė - šio sezono vidurkis, kaip ir Varejao dvigubas dublis. Beje, turkas susilaukia pagyrų dėl patikimos kovos dėl kamuolių, tad jei dar šiek pagerintų metimą, tai 26 metų Ašikas būtų sunkiai sustabdomas vidurio puolėjas lygoje.

5. O.J Mayo ( Dallas „Mavericks“) vid. 34.8 min., 19.8 tšk., 3.6 atk. kamuoliai, 3.5 rez. perdavimai.

Dalaso ekipoje gaunantis visišką laisvę Mayo tapo „Mavericks“ ekipos lyderiu. Kol Nowitzki nežaidžia, Mayo veda ekipą į priekį. Tiesa, visi ir anksčiau teigė, kad Mayo bus daugiau nei vidutiniokas, tačiau žaidžiant „Grzzlies“ ekipoje su tokiais žaidėjais kaip Rudy Gay, Zach Randolph, Marc Gasol, Mayo tiesiog nebuvo pirmaplanis žaidėjas, o atėjęs į „Mavs“ ekipą jis rodo savo karjeros krepšinį. O žinant, kad yra 25 metų ir dar nevisiškai pripratęs prie Dalaso ekipos, taigi galime tikėtis dar solidesnio Mayo žaidimo, bei jo tapimo vienu geriausių lygos atakuojančių gynėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius