Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 19

Rudeninėje studentų regatoje varžysis senoviniai vikingų-aisčių laivai

Rugsėjo 21 d. (šeštadienį) Kauno Senamiesčio prieplaukoje kauniečius ir miesto svečius džiugins Rudeninė studentų regata, kurią organizuoja KTU Kūno kultūros ir sporto centras....
KTU regata 2012
KTU regata 2012

Rugsėjo 21 d. (šeštadienį) Kauno Senamiesčio prieplaukoje kauniečius ir miesto svečius džiugins Rudeninė studentų regata, kurią organizuoja KTU Kūno kultūros ir sporto centras.

Kaip ir kasmet prieš vikingų-aisčių varžybas vyks rankų lenkimo, krepšinio, smiginio, virvės traukimo ir linksmosios estafetės. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti organizatorių įsteigtais prizais. Taip pat vyks savigynos pamokėles, kurias ves patyrę instruktoriai.

Po smagių sporto rungčių vyks parodomasis įvairių laivų plaukimas pro Senamiesčio prieplauką. Nuo Kauno hidroelektrinės iki Senamiesčio prieplaukos vikingų-aisčių ir kitų klasių laivais irkluos Lietuvos universitetų studentai, Kauno mokyklų moksleiviai.

Ir renginio baigiamoji dalis bus vikingų-aisčių laivų regata, kurioje dalyvaus Lietuvos universitetų, kolegijų ir Kauno miesto moksleivių irklavimo komandos. Jos varžysis 1 jūrmylės distancijoje (nuo restorano-klubo „Combo“ iki Senamiesčio prieplaukos) dėl pagrindinio prizo – pereinamosios Kauno miesto mero taurės.


Programa

15.00 val. – sportuok, jaunime!

16.00 val. – parodomasis įvairių laivų plaukimas pro Senamiesčio prieplauką.

17.00 val. – vikingų-aisčių laivų regata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius