-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 17

Šeštadienį Kernavėje vyks šunų kinkinių varžybos

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 21 dieną, Lietuvos šunų kinkinių sporto federacija ir šunų kinkinių sporto klubas "TOP Dogz" kviečia visus atvykti į Kernavę, prie Baltojo Kalno, stebė...
Šešių šunų kinkinys
Šešių šunų kinkinys

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 21 dieną, Lietuvos šunų kinkinių sporto federacija ir šunų kinkinių sporto klubas "TOP Dogz" kviečia visus atvykti į Kernavę, prie Baltojo Kalno, stebėti ten vyksiančių tarptautinių šunų kinkinių varžybų. Varžybose išvysime dalyvius iš Lietuvos bei svečius iš Latvijos, Lenkijos bei Rusijos.

Dalyvaujantys šiose varžybose varžysis trijose kategorijose – bėgikas/bėgikė + šuo (Canicross), dviratininkas/dviratininkė + šuo (Bikejoring), bei vieno ar dvejų šunų traukiamas specialus paspirtukas. Galėsite išvysti ne tik tradicinius šunų kinkinių varžybose besivaržančius sibiro haskius, aliaskos malamutus ar samojedus, bet ir būtent šiai sporto šakai išveistas veisles – greisterius, aliaskos haskius, race dogus ir kt.

Šeštadienį dalyviai startuos du kartus – rytiniai startai numatomi 11 val., vakarinių startų pradžia – 16 val. Susumavus dvejų etapų rezultatus, 17:30 val. bus skelbiami varžybų nugalėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius