Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 30

Sužaistos dar penkerios atvirų salės futbolo pirmenybių varžybos

Gruodžio 29 d. įvyko penkerios atvirų Telšių rajono salės futbolo pirmenybių varžybos, kur po jų pasikeitė komandų pozicijos turnyrinėje lentelėje. Po šios dienos varžybų paaiškė...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Gruodžio 29 d. įvyko penkerios atvirų Telšių rajono salės futbolo pirmenybių varžybos, kur po jų pasikeitė komandų pozicijos turnyrinėje lentelėje. Po šios dienos varžybų paaiškėjo, kad kova dėl 2 – 3 vietų spręsis paskutinėse varžybose, kurios įvyks sausio 5 d.

Dėl paguodos taurės pirmieji aikštelėje susitiko SRC ir Žemaitijos pieno komandos, kur pergalę rezultatu 5:11 (1:4) šventė Žemaitijos pieno komanda. SRC komanda po šių varžybų su 12 taškų pasiliko 3 pozicijoje, o Žemaitijos peno komanda su 16 taškų įsitvirtino 2-oje pozicijoje.

Antrose varžybose susitiko SRC-2 ir Tryškių „Ąžuolo“ komandos. Šiose varžybose didelės intrigos nebuvo, nes Tryškių „Ąžuolo“ komanda įveikė savo varžovus rezultatu 6:2 ir iš 5 vietos turnyrinėje lentelėje su 10 taškų pakilo į 4-ąją vietą. Nors dar Tryškių komandai liko vienas susitikimas su SRC komanda kuri su 12 taškų yra 3-oje vietoje turnyrinėje lentelėje. Tad viskas spręsis paskutinėse varžybose kuri komanda liks 3-oje vietoje, o kuri liks 4-oje vietoje.

Dėl pagrindinės taurės pirmieji aikštelėje susitiko 4-oje pozicijoje esanti FK „Svajoklis Grifs AG“ ir 2-oje pozicijoje Plungės „Kelionių centras MDS Baltic“ komandos. Šios varžybos abiems komandoms buvo labai svarbios kovai dėl prizinių vietų, ką ir parodė pati rungtynių eiga. Po pirmojo kėlinio Svajoklio komanda pirmavo rezultatu 2:1, bet antrajame kėlinyje nepavyko išsaugoti trapios persvaros ir Plungės komanda išlygino rezultatą 2:2. Po šių varžybų paaiškėjo, kad Svajoklio komanda su 11 taškų iš 4-tos vietos pakilo į 3-ąją poziciją, o Plungės komanda su 14 taškų pasiliko 2-oje pozicijoje.

Antrose varžybose susitiko Žilevana-Šelstuva ir FBK „Bilardo“ komandos, kur abi jau prarado visus šansus kovai dėl prizinių vietų. Šiose varžybose pirmas kėlinys baigėsi 1:2 FBK „Bilardo“ naudai, o antrajame kėlinyje įvarčiai pabiro lyg iš gausybės rago ir varžybos baigėsi rezultatu 5:6 FBK „Bilardo“ naudai.

Paskutinėse šios dienos varžybose susitiko dar nė vieno pralaimėjimo neturinti ir jau pirmąją vietą užsitikrinusi Ryškėnai su „Centro“ komanda. „Centro“ komandai šios varžybos buvo itin svarbios nes pergalės atvejų būtų žengę tvirtą žingsnį kovai dėl 2-os vietos. Bet deja ir „Centro“ komandai nepavyko pasipriešinti čempionams, ir pralaimėjo šias varžybas rezultatu 3:4 (0:2). „Centro“ komanda po šių varžybų su 11 taškų iš 3-čios pozicijos smuktelėjo į 4-ąją vietą.

Tad visos intrigos laukia paskutiniąją varžybų dieną ir ar pavyks Plungės „Kelionių centras MDS Baltic“ komandai įveikti Ryškėnų komandą?

Varžybų statistika:

Mažeikių „OLIMPO SC“ – FUTURAMA 0:10 (Be žaidimo).

SRC – ŽEMAITIJOS PIENAS 5:11 (1:4).
SRC: Artūras Rudokas (3), Vilius Kasparavičius (1), Nerijus Vasiliauskas (1).
ŽEMAITIJOS PIENAS: Tomas Alvinskas (9), Virginijus Kuokšta (1), Albinas Butikis (1).

SRC-2 – Tryškių „ĄŽUOLAS“ 2:6.
SRC-2: Laurynas Jučinskis (1), Laurynas Vandzinskas (1).
Tryškių „ĄŽUOLAS“: Mindaugas Juška (5), Žilvinas Šnaras (1).

FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“ – Plungės „Kelionių centras MDS BALTIC“ 2:2 (2:1).
FK „SVAJOKLIS-GRIFS AG“: Tomas Vyšniauskas (1), Modestas Vasiukas (1).
Plungės „Kelionių centras MDS BALTIC“: Kęstutis Petkus (1), Linas Petkevičius (1).

ŽILEVANA-ŠELSTUVA – FBK „BILARDO“ 5:6 (1:2).
ŽILEVANA-ŠELSTUVA: Audrius Šilinis (2), Algis Kveinys (2), Rimvaldas Žalys (1).
FBK „BILARDO“: Mantvydas Skiotis (3), Ernestas Kenstavičius (2), Tomas Rapalavičius (1).

RYŠKĖNAI – CENTRAS 4:3 (2:0)
RYŠKĖNAI: Darius Bagvilas (1), Marius Šluta (1), Vaidas Šarkis (1), Vijūnas Vasiliauskas (1).
CENTRAS: Marijus Dirgėla (1), Deivydas Augustinavičius (1), Davidas Arlauskis (1).

Atvirų Telšių rajono salės futbolo pirmenybių vyr. sekretorius Vacys Butkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius