Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 25

Vilniečiai kviečiami į „Velo orient 2013“

Prieš mėnesį vykusiame pirmame šiais metais „Velo Orient 2013“ etape sulaukėme tikro dalyvių antplūdžio, tad ir antrame etape kviečiame dalyvauti visus norinčius. Renginys vyks...
Dalyviai nekantriai laukia varžybų starto
Dalyviai nekantriai laukia varžybų starto

Prieš mėnesį vykusiame pirmame šiais metais „Velo Orient 2013“ etape sulaukėme tikro dalyvių antplūdžio, tad ir antrame etape kviečiame dalyvauti visus norinčius. Renginys vyks 2013 birželio 27 d. (ketvirtadienį) 19 val. Rotušės aikštėje. Šios smagios orientacinės – tai žaidimų ciklas, kuriame laukiami tiek vyresnio amžiaus, bet daugiau žinių apie sostinę turintys dviratininkai, tiek jaunatviško entuziazmo kupini moksleiviai ar studentai.

Orientacinis žaidimas dviračiais „Velo Orient 2013“ – tai pramoga, nereikalaujanti specialaus pasiruošimo ar ypatingos įrangos, užtenka turėti mobilų įrenginį su internetu, rašiklį bei didelį norą pažinti kitokį Vilnių, todėl dalyvauti gali visi norintys. „Žaidimo esmė – gavus užduotis išsiaiškinti, kur reikia nuvykti, o atvykus – atlikti užduotį, atsakyti į klausimą. Komandai reikia ne tik išsiaiškinti tarpinių punktų vietas, bet taip pat susidėlioti optimalų maršrutą, kadangi žaidimui skirtos vos 2 valandos“, – sako A. Šimkūnas.

„Velo Orient 2013“ gali dalyvauti visi, žaidimas yra paremtas ne greičiu, o komandiniu darbu, Vilniaus pažinojimu bei sugebėjimu išspręsti pateiktas užduotis, todėl bet kuri komanda gali užimti prizinę vietą. Norintiems dalyvauti privaloma puikiai žinoti dviratininkams skirtas kelių eismo taisykles ir jų laikytis.

Pramogos dviračiais – puikus būdas iš naujo atrasti Vilnių, sužinoti įdomių faktų apie jį ir aplankyti nematytas vietas. Retas vilnietis pasakytų, kuriose Vilniaus miesto bažnyčios rūsiuose yra palaidota tūkstančiai maro aukų arba, kad Žvėryno mikrorajone šalia Neries upės stūkso Gediminaičių stulpais paženklintas prieš maždaug penkis šimtus metų akmuo, kuris anuomet žymėjo kunigaikščio žemių ribas. Apie tai ir dar daugiau jau žino didelis būrys pirmame „Velo Orient 2013“ etape žaidusių dviračių entuziastų.

Pramogų dviračiais kokybė priklauso ir nuo orų, todėl renginio informacija gali keistis, norintys dalyvauti, privalo sekti naujausią informaciją bei užregistruoti savo komandą čia arba VšĮ „Sveikas Miestas“ svetainėje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius