Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 27

Zodiako ženklų trūkumai ir silpnosios pusės

Natūralu, kad kiekvienas iš mūsų turi stipriąsias ir silpnąsias puses, kiekviename iš mūsų yra privalumų ir trūkumų. Susipažindami su nauju žmogumi, mes dažniausiai nepastebime jo trūkumų, jie išlenda tik po kurio laiko ir būna mums didele staigmena. Teigiama, kad kiekvienas žmogus turi trūkumų, kurias nulėmė žvaigždės.
Pakvaišusi porelė.
Pakvaišusi porelė. / Fotolia nuotr.

Sena patarlė byloja: „Pažink savo priešą“. Jeigu norite labiau suprasti ir daugiau žinoti ne tik apie priešus, bet ir apie draugus, paskaitykite, ką šiuo klausimu sako žvaigždės.

Tikėti tuo ar ne – spręsti jums. Galite į tai žiūrėti kaip į žaidimą arba atidžiau įsižiūrėti į šalia esantį žmogų ir nuspręsti, kiek teisūs yra dangaus kūnai.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Verčiau pasaugokite savo nervų sistemą ir nebandykite Avino perkalbėti ar kuo nors įtikinti. Jei šio Zodiako ženklo atstovas ką nors sumanė – jo nebesustabdysi. Jeigu jam kažko iš tiesų labai reikia, jis sugebės nusigauti net į Šiaurės ašigalį. Avinas drąsiai eina į priekį, šluodamas viską pakeliui ir griaudamas kliūtis.

Tačiau kai Avinas pagaliau gauna tai, ko norėjo, jis greitai praranda susidomėjimą ir iš karto ieško kito aistros objekto. Ir nebandykite jam dėl to priekaištauti, tai beprasmiška. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iš pirmo žvilgsnio šio Zodiako ženklo atstovai atrodo ramūs ir itin kantrūs. Tačiau iki tam tikro laiko. Jeigu kas nors užgauna asmeninius Jaučio interesus – tai kaip buliui raudonas skuduras. Beje, neretai Jaučiai gali supykti ir dėl kokių nors menkų poelgių ar žodžių. Jeigu Jautis supyko, vargu ar jis pirmas žengs žingsnį susitaikymo link.

Jaučiai yra iki kaulų smegenų pragmatikai ir materialistai. Jie mėgsta pinigus, skaičiavimą ir teisingumą. Jeigu pasiskolinote iš Jaučio pinigų, jis reikalus viską grąžinti iki paskutinio cento. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dvynių dvilypiškumas pasireiškia gana dažnai. Jie yra puikūs gandų nešiotojai – lygioje vietoje gali sukurti tokią intrigą, kad maža nepasirodys. Jų galvoje nuolat kovoja dvi pusės: viena sako vienaip, o kita – kitaip. Jiems patiems ne visada pavyksta išsiaiškinti, kas yra kas.

Didžiausia Dvynių problema – plepumas. Aptardami su Dvyniais jūsų bendrą pažįstamą, kolegą ir pan., būkite atsargūs. Jau rytoj Dvyniai, nesusimąstydami apie pasekmes, papasakos kitiems apie jus ką nors labai įspūdingo.  

Taip pat skaitykite: „Prieš“ ir „po“: interjero dizainerės pertvarkytas 3 kambarių butas virto šviesia oaze

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jeigu Vėžys dėl ko nors supyko –  kaltinkite tik save. Jums niekada nepavyks įminti šios mįslės. Galite nukeliauti pas ekstrasensą ar burti kortomis – visos pastangos nueis šuniui ant uodegos: nesužinosite tol, kol Vėžys pats sugalvos, dėl ko supyko. Bet nesidžiaukite iš anksto, šio Zodiako ženklo atstovai visada suras priežastį.

Vėžiai gali praleisti pro ausis kokią nors svarbią informaciją, bet kokią nors nesąmonę įsimins ilgam. Meilės reikaluose Vėžiai gali būti žiaurūs: čia jie prisiekinėja amžiną meilę iki grabo lentos, bet užtenka tik nusisukti, ir jie jau be jokios sąžinės graužaties išduoda su tuo, kuris stipresnis ir galingesnis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iš pirmo žvilgsnio Liūtai atrodo meilūs it pūkuoti kačiukai – nors prie širdies dėk. Tačiau neapsigaukite: Liūto skleidžiamai kerai ir žavumas yra tik fasadinė pusė. Jeigu nuspręsite susieti savo gyvenimą su Liūtu, turite pasisaugoti, nes ši didelė katė užpildys visą namų erdvę. Šio Zodiako ženklo atstovai, norėdami ką nors užkariauti, pasitelkia visus įmanomus būdus, nuo švelnių glamonių iki grasinimų ir lėkščių daužymo.

Tai tikrieji žvėrių karaliai, kurie stengiasi būti pirmi visur ir visada. Jeigu nusprendėte praleisti visą likusį gyvenimą su Liūtu, žinokite, teks gyventi taip, kaip norės karūnuotas Liūtas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad Mergelės yra itin švelnios ir geros būtybės. Tačiau švelnumas ir gerumas tuoj pat išgaruoja, jei kas nors bando stoti skersai kelio Mergelei, jos artimiesiems bei draugams. Kol kiti neriasi iš kailio, kad užkoptų karjeros laiptais, šio Zodiako ženklo atstovai be didelių pastangų ir jokių nešvarių triukų geba užimti vadovaujančias pozicijas.

Mergelės nelinkusios rodyti jausmų ir padėti kitiems. Prisijaukinti ir užkariauti Mergelę – užduotis ne iš lengvųjų. Bet jeigu pavyko tai padaryti, būkite ramūs, šio Zodiako ženklo atstovai mylės nuoširdžiai ir iki gyvenimo galo.

Taip pat skaitykite: Subalansuota vasaros dieta: per savaitę neteksite iki 4 kg

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarstyklės gana romantiškos, santūrios ir draugiškos būtybės, tačiau tol, kol su jomis bendraujama per atstumą. Bendraujant artimiau, šis Zodiako ženklas tampa panašus į neskanų saldainį, įvyniotą į gražų popieriuką. Kiekvienam, kuriam teko artimai bendrauti su Svarstyklėmis, pažįstamos jų nuotaikos svyravimai, kaprizai ir skandalai lygioje vietoje.

Taip pat ne paslaptis, kad Svarstyklės visur ieško naudos – santuoka iš išskaičiavimo arba draugystė dėl naudos joms yra įprastas dalykas. Bet jeigu Svarstyklės pažadėjo ką nors padaryti, jos būtinai ištesės pažadą: garbės ir sąžinės kodeksas joms yra aukščiau visko. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Su Skorpionais yra nelengva ir netgi sunku. Ypač meilės reikaluose – meilės liepsna jų širdyse užsidega iš lėto, bet užgęsta dar lėčiau. Skorpionai ilgai prisimena savo buvusią meilę, kartais užsuka į to žmogaus socialinį tinklą, tykoja vietose, kur gali sutikti savo eks, netgi gali parašyti žinutę su prašymu pradėti viską iš naujo.

Skorpionai gerai mato kitų žmonių silpnybes, kas leidžia jiems kontroliuoti viską, kas vyksta aplinkui. Šio Zodiako ženklo atstovai nesugeba užjausti ir suprasti, o aplinkinių išgyvenimai jiems retai kada sukelia gailestį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šauliai geriau negu bet koks kitas ženklas sugeba padaryti problemą lygioje vietoje. Šio ženklo atstovai labai mėgsta auklėti ir mokyti kitus, nors patys retai kada nusimano apie aiškinamą dalyką. Jeigu svajojate užkariauti Šaulį, tiesiog pritarkite jam visame kame, linksėkite galva, juokitės iš jo laidomų juokelių. Trumpiau tariant, tiesiog rodykite akivaizdų susižavėjimą šia asmenybe.

Šauliai taip myli save, jog jiems net į galvą neateina, kad jie kartais gerokai vargina aplinkinius. Šaulių siela nuolat reikalauja permainų, todėl pakeisti darbą, namus, draugus ar netgi sutuoktinį jiems įprastas dalykas. 

Taip pat skaitykite: Vaisių drožinėjimo specialistė Vita Brūzgienė: „Šio meno gali išmokti net nemokėdamas piešti“

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Išskirtinis šio Zodiako ženklo bruožas yra tai, jog jie dažnai elgiasi taip, lyg pasaulis jiems yra kažką skolingas. Tam, kad Ožiaragis pasijaustų laimingas, visi turi šokti pagal jo dūdelę. Jeigu kažkas vyksta ne pagal jo planą, jis gali pulti netgi į depresiją.

Ožiaragiai yra ryžtingos ir pasitikinčios savimi asmenybės. Šiam Zodiako ženklui dažnai atrodo, kad jis galėtų pakeisti visą pasaulį ir atkurti teisingumą.  Tačiau jeigu nuspręsite kurti savo gyvenimą su Ožiaragiu, žinokite, metams bėgant jų jaunatviškas maksimalizmas slopsta, kietakaktis ožys dažnai pavirsta į mielą ožkytę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kartais gali pasirodyti, kad Vandeniai nusileido į Žemę iš kitos planetos. Kiekvienas šio Zodiako ženklo atstovas turi kokią nors keistenybę ar kaprizą. Vandeniai į draugus renkasi panašiai mąstančias asmenybes. Tačiau vedybiniame gyvenime ne viskas vyksta taip sklandžiai, nes net panašiai mąstantys sutuoktiniai ne visada vienodai supranta „bendro“ gyvenimo koncepciją.

Vaikai – štai kas gali bent trumpam sugrąžinti Vandenį į realybę. Šio Zodiako ženklo atstovai šventai tiki, kad būtent jų vaikai kada nors taps puikiais išradėjais, mokslininkais, archeologais ar lobių ieškotojais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turbūt vienas paslaptingiausių Zodiako ženklų. Tenka pripažinti, kad Žuvys gana liberaliai žiūri į visuomenės primestas moralės normas. Stipri Žuvų intuicija leidžia joms matyti žmogų kaip nuluptą, tačiau jos retai tuo pasinaudoja. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad Žuvų ženklo atstovai yra geri sutuoktiniai, ištikimi draugai ir mylintys tėvai. Tačiau ką jie iš tikrųjų jaučia, žino tik jie patys.

Net jei Žuvys kuo nors prasikalto, jos to nė už ką nepripažins ir teisinsis iki pamėlynavimo bei bandys paaiškinti, kad jas ne taip suprato, o viskas buvo visai kitaip. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius