Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smuikininkei Audronei Marijai Vainiūnaitei ir „Trimito“ meno vadovui Algirdui Budriui – Kultūros ministerijos garbės ženklai

Trečiadienį, lapkričio 14 d., 19 val. Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje vyksiančio koncerto metu Kultūros ministras Arūnas Gelūnas smuikininkei Audronei Marijai Vainiūnaitei įteiks garbingiausią Kultūros ministerijos apdovanojimą – garbės ženklą „Nešk savo šviesą ir tikėk“ už Lietuvos kultūrai įžiebtas idėjas ir iniciatyvas, inspiruojančias bendruomenę pozityviai veiklai, už asmeninę poziciją ir atsakomybę, kuriant kultūrinę ir dvasinę aplinką.
Garbės ženklas „Nešk savo šviesą ir tikėk“, kurio pagrindnis motyvas – auksinis žirgas pegasas.
Garbės ženklas „Nešk savo šviesą ir tikėk“, kurio pagrindnis motyvas – auksinis žirgas pegasas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ženklai

Ketvirtadienį, lapkričio 15 d., 19 val. Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje vyksiančio koncerto metu Kultūros ministras Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos garbės ženklą „Nešk savo šviesą ir tikėk“ įteiks klarnetininkui, Valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ meno vadovui prof. Algirdui Budriui už Lietuvos kultūrai įžiebtas idėjas ir iniciatyvas, inspiruojančias bendruomenę pozityviai veiklai, asmeninę poziciją ir atsakomybę, kuriant kultūrinę ir dvasinę aplinką.

Juvelyro Tito Simanonio unikalia technologija pagamintos juvelyrinės segės centre – sidabro apskritime – reljefinis aukso žirgas pegasas. Apskritimas apjuostas sidabro žiedu, kuriame išgraviruotas užrašas „Nešk savo šviesą ir tikėk“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius