Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virgilijui Noreikai liga sutrukdė dainuoti atsisveikinimo koncerte Kaune

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje Virgilijus Noreika savo atsisveikinimo koncerte su didžiąja scena padainuoti galėjo vos porą dainų, nes susirgo.
Virgilijus Noreika
Virgilijus Noreika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Į „Žalgirio" areną susirinkusi gausi publika su nekantrumu laukė maestro, nes koncertas vėlavo net pusvalandį. Tik vėliau paaiškėjo, kad V. Noreika susirgo, todėl pats negalės dainuoti, rašo kaunodiena.lt.

Žymiausius klasikos kūrinius žiūrovams atliko jaunosios kartos tenorai: maestro mokinys Merūnas Vitulskis, Vaidas Vyšniauskas ir Edmundas Seilius.

„Noriu visų atsiprašyti. Tikiuosi, kad koncerto pabaigoje galėsiu jums padovanoti kelis kūrinius, jeigu jausiuosi gerai", – prikimusiu balsu į savo klausytojus kreipėsi V.Noreika. Koncerto pabaigoje jis savo pažadą ištesėjo.

Maestro apgailestavo, nes jo pirmasis karjeros rečitalis buvo būtent Kaune, todėl šis koncertas jam buvo labai svarbus, tačiau publika labai tolerantiškai įvertino situaciją ir maestro apdovanojo gausiais plojimais.

Vis dėlto, koncerto pabaigoje maestro publikai padovanojo bent dvi dainas, kurias atliko pats. Pirmoji daina buvo „Mano kelias", o antroji – jo vaikystės daina, kurią tenorui nuolat dainuodavo jo mama.

Šiais metais legendiniam Lietuvos balsui V.Noreikai sukako 77, o ir kitas skaičius ne mažiau įspūdingas – 55 metai profesionalioje scenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius