Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunimo teatras tęsia ciklą „Dainuojantis Šekspyras“ su grupe „Aktorių trio“

Penkiasdešimtąjį teatro sezoną pradėjęs Valstybinis Jaunimo teatras ir šiame etape žada tęsti dainuojančių aktorių koncertų ciklą „Dainuojantis Šekspyras“. Šį sezoną teatras kartu su geros muzikos ekspertais „Bardai LT“ dovanos geriausius dainuojančių aktorių/bardų pasirodymus.
„Aktorių trio“
„Aktorių trio“ / Bardai LT nuotr.

Lapkričio 12 dieną, 18 val. Didžioji teatro salė prisipildys trijų dainuojančių aktorių – grupės ,,Aktorių trio“ – gerbėjų, kur nostalgiškų ir geriausių savo autorinių dainų koncertą „Draugams“ dovanos Kostas Smoriginas, Saulius Bareikis ir Olegas Ditkovskis. Fortepijono ir akordeono partijas išpildys maestro Andrius Kulikauskas. Kaskart laukiamas susitikimas su legendine grupe suteikia virpesio kiekvieno klausytojo širdžiai tikru, nuoširdžiu, žadinančiu gyvenimui garsu.

Nuo 1995 metų su kelių metų pertraukomis koncertuojantys aktoriai vis rečiau ir rečiau susitinka scenoje trise, todėl tokie koncertai būna patys gražiausi ir tai dar teikia jiems malonumą. Išlieka sielų giminystė, pagarba bendroms vertybėms, muzikai ir poezijai. Kaip teigia patys menininkai, „Aktorių trio“ fenomenas slypi gerame tekste ir geroje muzikoje, o visos jų dainos yra atviravimai ir išpažintys. Trys skirtingos asmenybės, skirtingi ir jų kūriniai. Bet gal už tai jie ir yra mylimi publikos. Juk dainose atlikėjai sugeba pasijuokti net iš mirties baimės, paversdami ją žaisminga, dovanojančia („...mirtis padovanojo man šešetą lentų. O aš malūno sparną pasidariau iš jų...“), o neapčiuopiamo siužeto daina „Žalia žalia“ jau tapo žanro klasika, šalia tų jausmingų, gilių „Motinos veido“, „Lietaus“, „Daugiau nebeliko“ ir kitų. Visa tai ir ne tik, gerbėjai išgirs savo antruosiuose namuose – Valstybinio jaunimo teatro didžiojoje salėje.

Bilietus platina www.bilietai.lt bei teatro kasa.

Su Laisvalaikio kortele taikoma 20 proc. nuolaida.

Informacija el.paštu: koncertai@bardai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius