Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metal on metal“ festivalyje „Galapagai/Roko naktys“ į sceną įsiverš su programa „Šok rok“

Šiais metais „Metal on Metal“ vyrukai įsiveržia ir į roko muzikos pasaulį. Su savo programa „Šok rok“ jie pasirodys festivalyje „Galapagai/Roko naktys“.
Grupė „Metal on Metal“
Grupė „Metal on Metal“. / Organizatorių nuotr.

Manfredas, Kym Wild ir Miss America – trys bepročiai iš „Metal on Metal“ komandos – yra nešvankūs ir maištingi provokatoriai, kaip ir dera ekstravagantiškoms elektroninio roko, new wave ir italo disco žvaigždėms.

Iki tol drebinę ultramadingų Lietuvos klubų šokių aikšteles savo pavojingai eklektiškais DJ miksais, 2007-aisiais „Metal on Metal“ įrašė savo pirmą kūrinį, iškalbingu pavadinimu „No Front Teeth“ („Be priekinių dantų“).

Energija pulsuojantis ir kaukiantis takelis puikiai atitiko trijulės „maištingos šokių muzikos“ ideologiją ir privertė iš proto kraustytis ne tik vietinę publiką, bet nustebino ir kai kuriuos užsienio electrodisco dievaičius. Kitas žingsnis buvo remiksai tokiems žinomiems užsienio atlikėjams kaip „Bloc party“ ir „Datarock“, o Lietuvos klubuose ir toliau tęsiasi jų įelektrinti šou.

VIDEO: Metal On Metal - Damn Live at MTV B-Day 2009 Part 5/5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius