Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Kanų liūtai“ – nauji apdovanojimai ir prestižinis įvertinimas „Youtube“ vadovui

Kūrybiškumo festivalyje „Kanų liūtai“ trečiadienio vakarą įvyko trečioji iš keturių apdovanojimų ceremonijų, kurioje paaiškėjo, kam atiteko interneto, dizaino, spaudos ir radijo „Liūtų“ statulėlės.
„YouTube“
„YouTube“ / Kadras iš „YouTube“

Šiemet pelnyti dizaino „Liūtą“ pretendavo 2373, interneto „Liūtą“ – 2627, radijo „Liūtą“ –1552, o spaudos „Liūtą“ 5711 kandidatai.

Bobo Greenbergo vadovaujama žiuri atrinko 196 geriausius interneto darbus, iš kurių 17 apdovanoti aukso, 25 sidabro ir 49 bronzos „Liūtais“. Vienu „Grand Prix“ apdovanota kompanijoms „Intel“ ir „Toshiba“ kurta reklama „The Beauty Inside“, o kitas „Grand Prix“ atiteko virusinei kampanijai „Oreo Daily Twist“.

 "Wikimedia Commons" nuotr./Salaras Kamangaras
"Wikimedia Commons" nuotr./Salaras Kamangaras

Dizaino „Liūto“ „Grand Prix“ apdovanota kompanija „Serviceplan Munich“ už jų reklamą „The Selfscan Report“, skirtą reklamuoti vieną didžiausių prekybos tinklų Europoje „Auchan“. 23 šios kategorijos darbai įvertinti aukso, 50 sidabro ir 64 bronzos „Liūtais“.

Spaudos „Liūto“ žiūri atrinko 497 geriausiu kūrinius ir įteikė 24 aukso, 37 sidabro ir 47 bronzos „Liūtus“. „Grand Prix“, komisijos sprendimu, įteiktas „TBWAMedia Arts Lab“ už jų sukurtą „Apple iPad“ mini kampaniją žurnaluose „Time“, „Surfer“, „Wired Magazine“, „New Yorker“ ir „Wallpaper“.

Radijo „Liūto“ „Grand Prix“ papildė „McCann“ pilietinės kampanijos „Dumb Ways to Die“ apdovanojimų kraitį. Taip pat įteikti 12 aukso, 14 sidabro ir 20 bronzos „Liūtų“ už geriausius radijo darbus.

Per iškilmingą apdovanojimų ceremoniją „Metų medijos žmogumi“ paskelbtas „Youtube“ vadovas Salaras Kamangaras, įvertinant jo svarbų vaidmenį globalioje vaizdų visuomenėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius