Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 12

7-oji filmo „Pjūklas“ dalis lies kraują tiesiai ant žiūrovų galvų

Jau septynerius metus, likus kelioms dienoms iki Helovyno nakties, į Lietuvos kino teatrus atkeliauja kraujo perpildytas siaubo filmas „Pjūklas“. Tačiau šie metai bus ypatingi tuo, jog filmas bus 3D formatu bei kūrėjų sprendimu pavadintas ne tradiciškai naudojant romėniškus skaičius (pavyzdžiui, „Pjūklas II“, „Pjūklas III“, „Pjūklas IV“ ir t.t.), bet pratęsiant patį pavadinimą: „Saw 3D: the traps come alive“ ( liet. „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“).
Filmas  „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“
Filmas „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“ / Kadras iš filmo

Gandai apie tai, kad šiųmetinės dalies pavadinimas skirsis nuo kitų, jau seniai skambėjo ištikimiausių gerbėjų lūpose, tačiau niekas nesitikėjo, kad jame nebeliks filmo dalis žyminčių skaičių, kurie jau buvo tapę neatskiriama pavadinimo dalimi.

Tokio sprendimo priėmimą galėjo lemti tai, jog filmas bus rodomas 3D formatu, todėl nenorėdami klaidinti filmo gerbėjų papildomais skaičiais, kūrėjai pasirinko pakoreguotą pavadinimo variantą, kuriame vis dėlto išlieka pagrindinis žodis „Pjūklas“.

Ir nors apie patį filmą informacijos suteikiama šykščiai, tačiau jau aišku, jog ir šioje dalyje Pjūklo vaidmenį atlieka tas pats aktorius Tobinas Bellas, o filmo režisierius – Kevinas Greutertas, režisavęs ir 6-ąją filmo dalį.

Lietuvos kino teatruose filmas pasirodys spalio 29 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius