Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 27

Adamui Sandleriui galų gale pasisekė, Salmai Hayek – nelabai (video)

Adamas Sandleris buvo apimtas didelio džiaugsmo, kai išsipildė jo sena svajonė vaidinti su „Fridos“ žvaigžde Salma Hayek. Aktoriai kartu pasirodys komedijoje „Nebrendylos“.
Adamas Sandleris ir Salma Hayek
Adamas Sandleris ir Salma Hayek / „Acme film“ nuotr.

Filmų „Klik. Arba gyvenimas pagreitintai“ bei „Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk!“ žvaigždė Adamas Sandleris, auginantis dvi dukras su žmona Jacqueline Titone, jau daugelį metų troško vaidinti su žaviąja brunete ir prisipažįsta, jog susitikimas „Nebrendylų“ filmavimo aikštelėje buvo lyg svajonės išsipildymas.

„Mes su Salma (akt. S.Hayek) jau seniai kalbėjome apie galimybę kartu pasirodyti bendrame filme. Esu pats didžiausias jos gerbėjas. Vienu metu jau beveik buvome sutarę dėl vaidmens filme „Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk!“ bei dar keliuose filmuose, tačiau bendradarbiavimui tuo metu sukliudė netinkamos aplinkybės“, – apie bandymus prisivilioti aktorę į savo filmus atskleidė A.Sandleris.

„Ir būtent dabar atėjo tam pats tinkamiausias laikas. Praleidau gerą laiką vaidindamas jos vyrą. Galiu pasakyti tik tiek, kad ji – nuostabi aktorė ir draugė“, – susižavėjimo neslėpė A.Sandleris.

Tik kažin ar tokiomis geromis emocijomis gali pasidalyti S.Hayek. Reklamuodama šį filmą viename iš TV šou aktorė taip išsigando studijoje netikėtai pasirodžiusios gyvatės, kad užšoko ant greta sėdinčios kolegės kėdės. Niekas toje situacijoje nenukentėjo, tačiau ją apibūdindama aktorė teigia taip isteriškai reagavusi, nes esą paniškai bijo šių šliužų.

Ištrauką iš laidos galite pažiūrėti čia.

„Baisiausiai atrodė tai, kad visi išsilakstė ir niekas nesiruošė mums padėti. Tą akimirką atrodė, lyg būtų prabėgę metai, kol kažkas ėmėsi veiksmų. Ten buvo pilna žmonių, tačiau kurį laiką niekas neatėjo į pagalbą,“ – viename iš interviu guodėsi aktorė.

Tokia situacija S.Hayek nutiko ne pirmą kartą. Filmuojant tą patį filmą „Nebrendylos“ viena iš gyvačių pasirodė ir filmavimo aikštelėje.

Aktorė prisimena: „Aktorius Kevinas Jamesas taip pat liguistai bijo gyvačių. Todėl tą akimirką mes abu visiškai vienodai pradėjome rėkti ir blaškytis po aikštelę.“

Komedija „Nebrendylos“ pasakoja apie penkis mokyklos laikų draugus, po daugelio metų vėl susitinkančius ir suprantančius, kad užaugti nebūtinai reiškia suaugti.

„Nebrendylos“ kino teatruose –  nuo liepos 30 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius