Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 11

Aktorė bijojo Larso von Triero nervų priepuolių

Sutikusi filmuotis Larso von Triero siaubo dramoje „Antikristas“, aktorė Charlotte Gainsbourg buvo šiek tiek įbauginta, kai režisierius perspėjo apie jį ištinkančias nervų priepuolių atakas, tad bet kurią akimirką galėjo būti nutrauktas filmavimas.
Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg / Acmefilm nuotr.

Aktorė visuomet norėjo dirbti su danų režisieriumi, nors didelį nerimą kėlė tai, jog ne iki galo suprato sudėtingą „Antikristo“ scenarijų apie poros pastangas susitaikyti su sūnaus netektimi. Ch.Gainsbourg nerimas dar labiau padidėjo, kai pasivedęs ją į šoną režisierius prisipažino kenčiantis nervų priepuolius, kuriuos ne visada yra pajėgus suvaldyti.

„Anksčiau režisieriaus niekada nebuvau sutikusi, su juo bendravau, todėl nelabai žinojau, koks tai žmogus. Pats Larsas paaiškino sergąs tam tikra depresijos forma, todėl vartoja medikamentus ir taip bando susitvarkyti su nuolat persekiojančiais nervų priepuoliais“, – prisiminimais dalijosi Ch.Gainsbourg.

„Buvo tikrai baisu, kai po pirmos filmavimosi savaitės režisierius priėjo prie mūsų su Willemu (akt. Willemas Dafoe) ir pranešė, jog nežino, ar galės baigti filmą, nes negali susitvarkyti su ištinkančiais nervų priepuoliais. Taip pat iškart paprašė atleisti, jeigu darbų įkarštyje ims ir pabėgs. Mane labiausiai baugino tai, kad man vienai, be režisieriaus pagalbos reikės baigti kurti filmą“, – baime dalijosi aktorė.

Nors šių metų Kanų filmų festivalyje kritikai nesutiko L.von Triero žiauraus filmo su garsiomis ovacijomis, aktorė sulaukė didelio pripažinimo už savo pasirodymą ir namo išsivežė pagrindinį apdovanojimą už geriausią moters vaidmenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius