Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 04

Aktorei Barrymore patiko įgarsinti kalytę

Aktorei Drew Barrymore, įgarsinusiai dailutę čihuahua kalytę Chloją komedijoje „Čihuahua iš Beverli Hilso“, šis darbas labai patiko – stengdamasi įtikinamai pavaizduoti šuniuko balsą, Drew galėjo elgtis ne kaip rimta ir suaugusi.
Aktorė Drew Barrymore
Aktorė Drew Barrymore / „Scanpix“ nuotr.

„Galbūt aš dar iki galo taip ir nesuaugau, – sako aktorė. – Man 33 metai, o aš įgarsinu miniatiūrinį šuniuką filme „Čihuahua iš Beverli Hilso“ ir man tai visai neatrodo keista. Nežinau, koks jausmas aplanko, kai tampama tikru suaugusiuoju, nes aš dar nejaučiu jokių pokyčių – esu tokia pat jauna.“

Drew neseniai prisipažino, jog išmoko būti laiminga net būdama vieniša ir dabar labiau rūpinasi savimi, o ne dominančiais vyriškiais.

„Mano prioritetai smarkiai pasikeitė. Keletą mėnesių aš buvau viena ir nukreipiau dėmesį į savo užsiėmimus, draugus ir darbą – tai, kas man iš tiesų svarbu“, – sakė aktorė.

D.Barrymore balsu čiauškančiai čihuahua kalytei Chlojai komedijoje „Čihuahua iš Beverli Hilso“ nestinga dėmesio – išlepinta gražuolė maudosi prašmatnioje kasdienybėje ir lepinasi iš meilės galvą pametusio gerbėjo Papio dėmesiu. Nerūpestingas gyvenimas tęsiasi , kol vieną dieną nutinka nelaimė: Chloja atsiranda Meksikoje – deja, ne saugioje savo šeimininkės rankinėje. Persigandusiai Chlojai tenka pasikliauti nepažįstamųjų gerumu. Tuo tarpu iš sielvarto baigiantis išprotėti Papis renka mylimosios gelbėjimo komandą...

Čihuahua gerbėjus, o ir ne tik juos, linksma komedija visai šeimai „Čihuahua iš Beverli Hilso“ pradžiugins jau vasario 6 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius