Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 17

Aktorius Ryanas Reynoldsas laimėjo vaidmenį filme su Denzeliu Washingtonu

Darbo pastaruoju metu nestokojantis sparčiai kylantis Holivudo aktorius Ryanas Reynoldsas į savo sausakimšą darbotvarkę įrašė dar vieną filmą. Jis patvirtino vaidmenį naujoje juostoje „Safe House“, kurioje vaidins ir Denzelis Washingtonas.
Ryanas Reynoldsas
Ryanas Reynoldsas / Kadras iš filmo

Įveikęs daugybę konkurentų, pretendavusių į šį vaidmenį, 33 metų aktorius įkūnys CŽV biuro apsaugos darbuotoją. Jam teks susidurti su, kaip įtariama, nesąžiningu agentu, kurį ir vaidins Denzelis Washingtonas.

Sausakimša R. Reynoldso darbotvarkė rodo, jog šiuo metu jis yra geidžiamiausias aktorius Holivude. Darbas juostoje „Safe House“ – jau septintasis R. Reynoldso filmas, kuriame jis ketina vaidinti. Kai kurių juostų filmavimai prasidės jau šiemet, darbai filmavimo aikštelėje numatyti ir kitąmet, tad akivaizdu, kad atostogų aktorius neturės dar ilgai.

Šiuo metu svarbiausias R. Reynoldso darbas – naujausio filmo „Palaidotas gyvas“ pristatymai. Įtempto siužeto trileryje aktoriaus personažas gyvas palaidojamas po žemėmis. Pasaulinė klaustrofobiško trilerio „Palaidotas gyvas“ premjera įvyks spalio 1-ąją. Ją pamatys ir Lietuvos žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius