Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 09

Aktorius Worthingtonas pardavė visus savo daiktus

Sparčiai garsėjantis aktorius Samas Worthingtonas, kurį žiūrovai jau nuo gruodžio 18 d. išvys filme „Įsikūnijimas“, dėl karjeros kino pasaulyje buvo pasiryžęs paaukoti beveik viską. Aktorius prisipažino, kad sėkmė jam kainavo nei daug, nei mažai – namus.
J.Cameron ir S.Worthington
J.Cameron ir S.Worthington / 20th Century Fox nuotr.

Pastaruosius ketverius metus S. Worthingtonas gyvena keliaudamas iš vienos vietos į kitą ir su savimi teturėdamas vos porą lagaminų. Kažkada svajojęs tapti Džeimsu Bondu ir pastaruoju metu nusifilmavęs tokiose veiksmo juostose kaip „Salto mortale“, „Didysis pabėgimas“, aktorius dėl savo svajonės vaidinti Holivude pardavė visus savo asmeninius daiktus.

„Keliauju ten, kur turiu darbo. Su savimi vežuosi du lagaminus. Viename yra mano mėgstamiausių knygų kolekcija, kitame – drabužiai. Prieš išvažiuodamas iš Australijos, pardaviau visus savo daiktus, kad galėčiau vaidinti filme „Įsikūnijimas“. Pastaraisiais metais keliauju iš vienos šalies į kitą, gyvenu viešbučiuose, kur vėl ir vėl iš naujo skaitau mane įkvepiančias knygas“, – pasakojo Samas Worthingtonas, gavęs pagrindinį vaidmenį naujausiame režisieriaus J. Camerono filme, kur tapo avataru – žmogaus ir Pandoros šalies gyventojo hibridu, su misija išsiųstu į neįtikėtiną šalį.

Fantastinis veiksmo filmas, pasakojantis apie įspūdingą Žemės ir Pandoros šalių bei jo gyventojų susidūrimą – „Įsikūnijimas“! Premjera Lietuvoje – gruodžio 18 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius