Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 18

„Amerikiečių snaiperio“ premjera su kariais ir snaiperinių ginklų paroda

Vasario 20 d. Vilniuje įsikūrusiame kino centre „Multikino“ vyks išskirtinė filmo „Amerikiečių snaiperis“ premjera, kurios metu visi norintys galės ne tik stebėti šešiems Oskarams nominuotą filmą, bet ir susipažinti su Lietuvos kariuomenės naudojama snaiperių ir taikliųjų šaulių ginkluote, apžiūrėti maskuojamuosius kostiumus. Ginklų parodoje bus pirmąkart pristatytas naujasis Lietuvos kariuomenės taikliojo šaulio ginklas FN SCAR-H PR.
Kino premjera Multikino. Ievos Budzeikaitės nuotr.
Kino premjera Multikino. Ievos Budzeikaitės nuotr.

„Jau trečią kartą darome bendrą renginį su kariuomene. Džiugu, kad galime šiek tiek paįvairinti kasdienybę tiek Lietuvos kariams, tiek premjeroje dalyvausiantiems amerikiečiams. Tokios premjeros įdomios ir mūsų lankytojams, kurie kartą per metus turi galimybę apžiūrėti vis kitokią kariuomenės ginkluotę. Šįkart bus dar įdomiau, juk ne kasdien galima išvysti ar pačiupinėti snaiperių naudojamus ginklus“, – teigė „Multikino“ rinkodaros vadovas Raimundas Bilinskas.

FN SCAR. kpt. Arūno Nagumanovo nuotr.
FN SCAR. kpt. Arūno Nagumanovo nuotr.

Valandą prieš filmo premjerą kino centro prieigose įsikūrusioje ginkluotės parodoje kiekvienas norintis galės apžiūrėti Lietuvos kariuomenės snaiperių ir taikliųjų šaulių naudojamus ginklus – automatinį šautuvą M-14, snaiperinį šautuvą „SAKO TRG 22“, taip pat ir galingiausią, stambaus kalibro snaiperio šautuvą „Barret 82 A-1“, iš kurio iššauta kulka gali pasiekti net už 2 kilometrų esantį taikinį. Be viso to, prieš premjerą gyvai bus pristatytas naujasis modernus Lietuvos kariuomenės taikliojo šaulio šautuvas FN SCAR-H PR. Parodoje taip pat bus galima apžiūrėti taikliųjų šaulių ir snaiperių naudojamą maskuojamą aprangą ir kitą ekipuotę.

Kino premjera Multikino. Ievos Budzeikaitės nuotr.
Kino premjera Multikino. Ievos Budzeikaitės nuotr.

Į „Amerikiečių snaiperio“ filmą susirinks ne tik Lietuvos, bet ir JAV kariai, kurie šiuo metu kartu su lietuviais dalyvauja bendruose mokymuose ir pratybose.

„Amerikiečių snaiperio“ premjera su Lietuvos ir JAV kariais kino centre „Multikino“ vyks vasario 20 dieną, 19 valandą. Ginkluotės paroda atidaroma 18 valandą.    

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius