Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 18

Aniston šunų maistas – per sausas

Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston ir Owenas Wilsonas greičiausiai kitą kartą gerai pagalvos prieš sutikdami dalyvauti kokiame nors televizijos šou: per komedijos „Marlis ir aš“ reklaminį turą Vokietijoje jie buvo pakviesti į populiarią televizijos laidą „Wetten, dass...?“ (Lažinamės, kad?...), kurioje teko paragauti... sauso šunų ėdalo.
Aktorė Jennifer Aniston
Aktorė Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.

Laidos vedėjas Thomas Gottshalkas siūlo žvaigždėms, ateinančioms į jo laidą, lažybas: ar sugebės kas nors iš studijos svečių įvykdyti savo nekasdienišką, neįprastą pažadą. Šįkart laidoje dalyvavo viena vokietė, kuri pareiškė, jog užrištomis akimis tik iš skleidžiamų garsų gali atspėti, kuris iš daugelio jos turimų šunų laka iš dubenėlio sriubą.

J.Aniston patikėjo moters teiginiu, o O. Wilsonas – atvirkščiai – suabejojo tokiomis galimybėmis. Vokietė be vargo atspėjo savo augintinius ir laidos vedėjas pakvietė žvaigždes prie baro su... na, jau turbūt nesunku atspėti – šunų ėdalu. Nors Jennifer ir laimėjo lažybas, Owenas linksmai jos paprašė: „Mieloji, juk mes viską turime daryti kartu“, ir aktoriai draugiškai „pasivaišino“ gabalėliu sauso šunų maisto.

J.Aniston akivaizdžiai pasibjaurėjo, tačiau garsiai teištarė, jog „šunų maistas šiek tiek per sausas“. O.Wilsonas liko ištikimas savo humorui jausmui ir atrodė patenkintas tokiomis netradicinėmis vaišėmis – laidos vedėjas netgi įdėjo jam šiek tiek šunų maisto į kelionę.

Puikus J.Aniston ir O.Wilsono duetas, išdykęs šuo, šaunus humoras ir gera nuotaika bet kokiomis aplinkybėmis pralinksmins Jus komedijoje „Marlis ir aš“ – jau kino teatruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius