-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 26

Anthony Hopkinsas ir Antonio Banderasas į kino ekranus grįžta naujajame Woody Alleno filme (video)

Pastaruoju metu dažniausiai Šreko katinui graudžiomis akimis savo balsą dovanojęs Antonio Banderasas ir itin Hanibalo Lekterio etiketės nesugebantis „nusiplauti“ Anthony Hopkinsas jau vasario pradžioje susitiks naujausioje kino genijaus Woody Alleno komedijoje „Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį“.
Aktorius Antonio Banderasas
Aktorius Antonio Banderasas / „Scanpix“/AFP nuotr.

Šįkart „Avinėlių tylėjimo“ žvaigždė taps pagyvenusiu vyriškiu, kuris vieną dieną supranta gyvenimą švaistantis velniop ir nusprendžia susigrąžinti jaunystę. Jis pradeda sportuoti, sveikai maitintis, lankytis soliariume ir, kaip įprasta krizės ištiktiems vyrams, nusiperka naują blizgantį automobilį. Na, o A.Banderasas juostoje virsta „aukštu tamsiaplaukiu“, kuris ima guosti santuokos krizę išgyvenančią A. Hopkinso herojaus dukterį.

Filme žymusis režisierius kaip visuomet lieka ištikimas sau ir, pasitelkdamas subtilų kandumą, pasakoja žmonių, pasimetusių gyvenimo chaose, kurį, deja, dažniausiai sukuria patys, istorijas. Komedijoje vaidina ir kiti populiarūs Holivudo aktoriai: Naomi Watts, Joshas Brolinas, „Lūšnynų milijonieriaus“ gražuolė Freida Pinto bei kiti.

Alfis (akt. Anthony Hopkinsas) vieną naktį pabudo ir susimąstė apie gyvenimą, kuris – jo siaubui – jau ėmė artėti prie antrosios pusės pabaigos. Tą naktį Alfis taip ir nesumerkė akių. Alfio žmona Helena (akt. Gemma Jones) iš pradžių stengėsi palaikyti vyrą. Deja, ji nesuprato, kurlink veda naujas Alfio gyvenimo būdas. Neilgai trukus Alfis paliko Heleną.

Helena nelaimę sutiko kaip tikra namų šeimininkė: ją ištiko nervinis priepuolis. Moteriai, santuokoje išgyvenusiai 40 metų, po skyrybų ant kojų atsistoti padėjo viskis ir šarlatanė būrėja. Su ja sugniuždyta moteris aptardavo ne tik savo, bet ir dukters Salės (Akt. Naomi Watts) gyvenimą. Mat Salė taip pat išgyveno santuokos krizę.

Jos vyras Rojus (akt. Joshas Brolinas) buvo bedarbis rašytojas, bebaigiąs naują romaną. Taigi, šeimos maitintojos pareigos jau ne pirmus metus slėgė Salės pečius. Tai žinoma visai nepatiko Helenai ir įtampą namuose nuolat papildydavo jos ir Rojaus barniai. Pavargusi nuo problemų Salė atgaivos ėmė ieškoti kitur ir... sutiko „aukštą tamsiaplaukį" – naująjį darbdavį Gregą (akt. Antonio Banderasas).

Tuo tarpu Rojus nekantriai laukia skambučio iš leidybinės kompanijos, kuriai atidavė naująjį romaną. Laukimas kankina, tačiau name priešais gyvena nuostabaus grožio mergina Dija (akt. Freida Pinto), praskaidrinanti Rojaus dienas.

Rojaus uošvis Alfis taip pat neatsilieka: jo namuose atsiranda jam į dukteris tinkanti moteriškos lyties atstovė – Šarmena (akt. Lucy Punch). Na, o Helena ir toliau lankosi pas būrėją vis neprarasdama vilties, kad jos laukia šviesi ateitis...

Nuotaikinga, pilna garsiausių aktorių bei netikėtų scenarijaus vingių komedija Lietuvos kino teatruose debiutuos jau vasario 4 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius