-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Arnoldas Schwarzeneggeris juostoje „Paskutinė tvirtovė“ demonstruoja veiksmo filmų žvaigždės žavesį ir humoro jausmą

Kiekvienas tikras kino ir veiksmo mėgėjas su nekantrumu laukia Arnoldo Schwarzeneggerio didžiojo sugrįžimo – filmo „Paskutinė tvirtovė“, kuris Lietuvos kino teatrų ekranus pasieks sausio 18 dieną. Kodėl verta laukti? Nes A.Schwarzeneggeris yra tikra Holivudo legenda, vėl pasirodysianti didžiajame kine su nauja jėga. Tą įrodo ir naujai pasirodžiusi filmo ištrauka, kurioje netrūksta ne tik veiksmo, bet ir aktoriui taip būdingų humoro gaidelių.
Arnoldas Schwarzeneggeris juostoje „Paskutinė tvirtovė“
Arnoldas Schwarzeneggeris juostoje „Paskutinė tvirtovė“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Pietų Korėjos režisieriaus Kim Ji-woono juostoje „Paskutinė tvirtovė“ A.Schwarzeneggeris atlieka pirmąjį pagrindinį vaidmenį po to, kai jis pasirodė 2003-ųjų filme „Terminatorius 3: Mašinų prisikėlimas“. Kino kritikai pranašauja, kad su šiuo vaidmeniu prasidės buvusio Kalifornijos gubernatoriaus atgimimo kine era.

MTV.com kino apžvalgininkų teigimu, filme „Paskutinė tvirtovė“ A.Schwarzeneggeris jaučiasi išties savose rogėse. Šįsyk veiksmo filmų žvaigždė įkūnija Rėjų Ovensą, buvusią Los Andželo policijos departamento legendą, o dabar – nedidelio pasienio miestelio Sommerton Junction šerifą. Būtent tuomet, kai herojus supranta gyvenime ligi soties atsiragavęs kraują stingdančio veiksmo, jis nenoromis įtraukiamas į situaciją, kurioje teks vėl panaudoti kovos įgūdžius.

Pavojus šerifui Ovensui ima grėsti tuomet, kai būtent per jo valdomą miestelį negailestingas narkotikų prekeivis Gabrielis Kortezas nutaria kirsti JAV sieną ir pabėgti nuo teisingumo. Drauge su kitų pareigūnų būriu šerifas priverstas duoti atkirtį nusikaltėliui. Ir tik A.Schwarzeneggeris, turintis milžinišką patirtį kovojant su blogiukais, įgalus Kortezą sustabdyti. Naujojoje, per MTV žinias parodytoje filmo „Paskutinė tvirtovė“ ištraukoje galima pamatyti, kad garsus aktorius iki šiol puikiai atrodo veiksmo sūkuryje, taip pat jis neprarado ir humoro jausmo. Scena vyksta apleistame mokyklos autobuse, kuris apšaudomas nuo greta esančio stogo. Kadangi nepanašu, kad priešas trauktųsi, šerifas Ovensas ima iniciatyvą į savo rankas.

Trumpame epizode taip pat pasirodo ir iš filmo „Toras“ pažįstama aktorė Jaimie Alexander, šioje juostoje vaidinanti pareigūnę Sarą Torens. Pridengtas kolegų šerifas išsilaisvina iš autobuso ir lekia ieškoti naujos slėptuvės, neleisdamas kulkų lietui jo sužeisti. Paskutinė klipo scena – A.Schwarzeneggeris įskriejantis į užkandinę sudaužydamas jos langą. Paklaustas čia esančių miestelėnų kaip jaučiasi, aktorius su jam būdinga šmaikščia ironija atsako: „Senas“. O tikrieji A.Schwarzeneggerio gerbėjai, ko gero, šią akimirką prisimins legendinę „Terminatoriaus“ frazę „I‘ll be back“. Nes panašu, kad jis ne tik pažadėjo, bet ir sugrįžo visu gražumu.

Naujoji pusės minutės trukmės filmo „Paskutinė tvirtovė“ ištrauka.

Naujojo, įtempto veiksmo filmo „Paskutinė tvirtovė“ su neprilygstamuoju Arnoldu Schwarzeneggerio premjera Lietuvoje įvyks sausio 18 dieną.

Filmo „Paskutinė tvirtovė“ anonsas:

VIDEO: The Last Stand Trailer # 2 (2013)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius