-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 04

Azijos popdievaitis: dėl tobulos išvaizdos reikia atsisakyti druskos ir cukraus

Pietų Korėjos popžvaigždė Rainas (Jeongas Ji-hoonas) savo šalyje mylimas už nepakartojamą dainavimą, patrauklią išvaizdą, talentingą vaidybą ir kuklumą. Merginos alpsta dėl raumeningos figūros, seksualaus žvilgsnio ir uždegančių šokių.
Pietų Korėjos popžvaigždė Rainas (Jeongas Ji-hoonas)
Pietų Korėjos popžvaigždė Rainas (Jeongas Ji-hoonas) / GPI nuotr.

Dabar jis pasauliui pristatomas kaip kovos menų meistras. „Matricos“ kūrėjai broliai Wachowskiai, dirbę su juo kartu juostoje „Speed Racer“, talentingą vaikiną pakvietė į savo prodiusuotą veiksmo filmą „Nindzė žudikas“ suvaidinti profesionalų nindzę.

Atrodo, šokėjas, dainininkas ir profesionalus kovos menų meistras – gana nesuderinami. Tačiau Rainui tai puikiai pavyko. Šios juostos režisierius James‘as McTeigue sako, kad dar filmuodami „Speed Racer“, visi buvo sužavėti korėjiečio fiziniais duomenimis.

Specialiai rengdamasis „Nindzės žudiko“ vaidmeniui, Rainas treniravosi po 8 valandas per dieną ir valgė tik daržoves. Vieną kartą per savaitę – vyne marinuota vištos krūtinėlė be druskos ir cukraus.

„Jaučiau, kaip mano kūnas traukiasi tarsi džiovinamas kalmaras“, – pasakojo aktorius.

Paklaustas, kas svarbiausia tobulai kūno išvaizdai, Rainas neslepia: druskos ir cukraus atsisakymas. Pasiteiravus, kaip ištvėrė nepakeliamas treniruotes, prisipažino, kad per tuos įtemptus 8 mėnesius ne kartą ketino atsisakyti vaidmens, bet jautė atsakomybę: „Turėjau tris svarias priežastis, dėl kurių negalėjau taip pasielgti. Pirma – prieš 4 metus pažadėjau savo gerbėjams, kad nusifilmuosiu pasaulinio lygio filme. Antra – norėjau pasitikrinti savo galimybių ribas, negalėjau ramiai klausytis trenerių, kurie vaidmenims ruošė Bradą Pittą ir Mattą Damoną, o aš jiems atrodžiau neva prastesnis už pastaruosius. Studijavau filmus su Bruce‘o Lee, Jackie Chanu ir sudėjau visas pastangas, kad „nepasišiukšlinčiau“. Ir trečioji priežastis: kas rytą skaitydavau spaudos apie mane skleidžiamus prasimanymus. Privalėjau visiems įrodyti, kad tai – netiesa.“

Raino išvaizda nebuvo patobulinta skaitmeniniu būdu. Aktorius 90 proc. triukų ekrane atliks pats. Be dublerių.

„Maniau, kad mirsiu. Filmuodamasis visą kūną išsimarginau mėlynėmis ir įbrėžimais, bet nieko nesusilaužiau“, – džiaugėsi aktorius.

Įsijautęs į vaidmenį, jis tiesiog jame ir gyveno ištisus 8 mėnesius. Vaikinas mokėsi kovos menų, jį treniravo bokso, karate, kung-fu ir akrobatikos čempionai iš viso pasaulio. Tarp jų buvo ir Bruce‘o Lee bei Jackie Chano treneriai.

Efektingas „Matricos“ kūrėjų darbas „Nindzė žudikas“ Lietuvos kino ekranus pasieks jau sausio 15 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius