Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07

Batuotas katinas žavesiu pranoko patį Antonio Banderasą

Temperamentingas, garsiausio pasaulyje žvilgsnio savininkas batuotas katinas Pūkis išgarsėjo ir publikos numylėtiniu tapo pasirodžius filmams apie žaliąjį žmogėdrą Šreką. Tebuvo laiko klausimas, kada milijonus gerbėjų širdžių visame pasaulyje jaudinantis katinas pasirodys atskirame filme.
Batuotas katinas Pūkis ir Antonio Banderasas
Batuotas katinas Pūkis ir Antonio Banderasas / „Forum Cinemas“ nuotr.

Po paskutiniosios „Šreko“ dalies prabėgus vos metams į didžiuosius ekranus jau veržiasi „Batuotas katinas Pūkis“. Trimačiu ir įprastu formatu nupiešta juosta papasakos apie audringą Pūkio jaunystę, kupiną kraują stingdančių nuotykių. Nepailstantis rusvaplaukis karys (įgarsina akt. Kostas Smoriginas) vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu (įgarsina akt. Andrius Bialobžeskis) ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle (įgarsina akt. Severija Janušauskaitė). Trijulė leidžiasi į rizikingą avantiūrą, kurios metu Pūkis praras ne vieną rusvojo kaliuko plauką, išbandys draugystę ir, žinoma, patirs murkiančią meilę.

Forum Cinemas nuotr./Kadras ia filmo Batuotas katinas Pūkis
Kadras iš filmo „Batuotas katinas Pūkis“

Pasirodo, mintis sukurti atskirą filmą apie Batuotą katiną „DreamWorks Animation“ studijos įkūrėjui Jeffrey Katzenbergui brendo nuo pat pirmojo Pūkio pasirodymo kino ekrane. Tačiau genialusis prodiuseris laukė filmų serijos apie „Šreką“ pabaigos ir tik tuomet ėmėsi naujo projekto – charizmatiško, įžūlaus ir labai mielo rusvo batuoto katino. „Pūkis – labai įdomus personažas. Kuo rimtesniu save vaizduoja, tuo juokingiau jis atrodo“, – pasakojo animatorius Olivieris Staphylas, kurio kurtas personažas kiek primena ir patį animatorių.

Originalo kalba ūsuotąjį muškietininką įgarsina Ispanijos kino legenda Antonio Banderasas. Gilus, aksominis vyro balsas Pūkiui suteikia išskirtinio žavesio, šarmo ir paverčia jį įstabiausiu katinu Žemėje.

Forum Cinemas nuotr./Kadras ia filmo Batuotas katinas Pūkis
Kadras iš filmo „Batuotas katinas Pūkis“

Sunku nepastebėti tiesioginio Pūkio panašumo į vieną geidžiamiausių planetos vyrų – legendinį Zoro. Aktorius A.Banderasas atskleidė, kad iš pradžių vyko filmo garsinimas ir tik po jo juosta įgavo pieštinį pavidalą. Režisierius Chrisas Milleris aktoriams suteikė visišką laisvę ir leido improvizuoti. Tad aktorių duetas A.Banderasas ir Salma Hayek bandė įvairius garsinimo variantus, vis kitokias situacijas, į kurias pakliūna jų herojai, o tuo metu juos filmavo. Filmuota medžiaga keliavo į animatorių rankas, kurie, stebėdami aktorių mimikas ir kūno judesius, ėmėsi piešti „Batuotą katiną Pūkį“.

Viename interviu A.Banderasas prisipažino, kad mažame rusvame katine matyti savo žmogiškus bruožus yra žaisminga ir, tuo pačiu, baugu. „Batuotas katinas iš manęs atėmė didžiąją moteriškos auditorijos dėmesio dalį. Visos moterys myli tą nenaudėlį, o ne mane“, – juokaudamas žurnalistams guodėsi humoro jausmo nestokojantis vyras ir prisipažino, kad norėtų turėti Pūkio manipuliuojančių savybių ir magnetinį žvilgsnį, tapusį Batuoto katino vizitine kortele.

Lietuviškai įgarsinti ūsuotojo Zoro nuotykiai Lietuvos kino ekranuose – nuo gruodžio 23 dienos.

Lietuviškai įgarsinti anonsai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius