Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 29

Birželio 20 dieną visoje Lietuvoje įvyks ypatingo filmo „Šefas ant ratų“ premjera

Birželio 20 dieną visoje Lietuvoje įvyks ypatingo ir labai gurmaniško filmo „Šefas ant ratų“ premjera. Tai naujausias „Geležinio žmogaus“ kūrėjo Jono Favreau darbas, kuriame subtiliai subalansuotas humoras ir pasakojama istorija privers kvatoti iki ašarų.
Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.
Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.

Sėkmingai viename prabangiausių Los Andželo restoranų dirbantis virtuvės šefas Karlas Kasperas (akt. Jonas Favreau) dėl savo karštakošiško būdo ir nesugebėjimo nusileisti jo patiekalus kritikuojantiems klientams, atsiduria gatvėje. Vyrą pradeda lydėti viena nesėkmė po kitos. Jis praranda viską ką turėjo brangaus, o pašliję santykiai su šeimos nariais dar labiau pablogina jo būklę. Nenuleisdamas rankų jis sugalvoja puikią išeitį. Karlas ketina įsteigti mobilių užkandinių tinklą, padėsiantį atstatyti gyvenimą, kuriuo jis kadaise taip didžiavosi. Žinoma, konkurentai irgi nesnaudžia, todėl vyras, atsidūręs tikrame kovos lauke, privalės pereiti begalę sunkių išbandymų. Tą jam padės padaryti tikrų nevykėlių komanda, kurie greičiau ką nors sugriaus, nei pastatys...

Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.
Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.

Šis išties skanus filmas gali pasigirti vienu įspūdingesnių ingredientų – „Geležinio žmogaus 2“ komanda, kuri pagyvina kiekvieną sceną savo charizmatiškais pasirodymais ekrane. Pirmiausia, tai pats juostos režisierius Jonas Favreau, kuris pirmą kartą savo karjeroje imasi pagrindinio vaidmens. Komedijų aktorius į savo režisūrinį projektą pakvietė ir savo dviejų hitų žvaigždę – moterų numylėtinį Robertą Downey Jr., kuris atliko šmaikštaus psichologo Marvino vaidmenį. Juostą savo grožiu apgobia ir seksualumu spinduliuojanti Scarlett Johansson. Prie tokių ekrano galiūnų prisijungia ir legendinis Dustinas Hoffmanas, karšto būdo ir kūno savininkė Sofia Vergara  bei sarkazmu spinduliuojantis  Johnas Leguizamo.

Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.
Kadras iš filmo "Šefas ant ratų". Top films archyvo nuotr.

Jono Favreau filmas – tai vienas per daugelį metų komedinis projektas, kuriame taip vaizdingai pristatoma kulinarinė tematika. Jos jau buvo galima pasigesti po romantinės dramos „Valgyk, melskis, mylėk“ pasirodymo. Prisodrintas nebanaliu humoru ir sarkazmu spinduliuojantis filmas tampa dar ir puikia pramoga komediniame žanre.

„Kokius patiekalus reikia gaminti, norinti pavergti mylimą moterį ir kokius triukus savo virtuvėje naudoja kulinarijos specialistas?“ – viską sužinosite  po gardžiausio 2014 metų filmo „Šefas ant ratų“ peržiūros, kurio premjera Lietuvoje – birželio 20 dieną.

VIDEO: "Šefas ant ratų" (Chef) anonsas - titruotas lietuviškai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius