Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 20

Bradas Pittas kraują stingdančiame Quentino Tarantino filme „Išgamos“

Vienas stipriausių ir universaliausių šių dienų Holivudo aktorių Bradas Pittas, kuris dar yra ir nuosavos kompanijos „Plan B Entertainment“ prodiuseris, kultinio režisieriaus Quentino Tarantino juostoje „Išgamos“ įkūnyja negailestingą naciams leitenantą.
Filmas: Išgamos
Filmas: Išgamos

Tenesio kalnuose užaugęs žydas Aldo Rainas, tapęs leitenantu, varomas keršto troškimo Antrojo pasaulinio karo metais suburia 8 Amerikos žydų karių komandą. Ši komanda nuskraidinama į okupuotą Prancūziją, kur jų misija – sėti baimę tarp vokiečių karių, žudant jų draugus pačių valdomose teritorijose ir pašalinti Trečiojo reicho lyderius. Aldo vokiečių kariams bus žinomas kaip nusikaltėlis Aldo, o jo būrys – kaip išgamos. Ar pavyks B.Pittui įkūnyti griežtą ir kraują stingdantį leitenentą, sužinosime Lietuvos kino teatruose nuo rugpjūčio 28 dienos.

Įdomūs faktai:
Filmas buvo įkvėptas italų režisieriaus Enzo Castellari 1978 m. filmo „Išgamos“, bet tai nėra jo perdarinys.

Juosta pateko į 62-ojo Kanų kino festivalio konkursinę programą ir su kitais pretendentais varžosi dėl „Auksinės palmės šakelės“.

Citatos:
Ltn. Aldo Rainas: „Mano vardas yra ltn. Aldo Rainas ir man reikia 8 kareivių. Mus nuskraidins į Prancūziją, mes persirengsime civilių drabužiais. Mes darysime tik viena – žudysime nacius. Nacionalinės socialistų partijos nariai užkariavo Europą, kad galėtų žudyti, kankinti, intymauti ir terorizuoti. Ir tai yra tai, ką mes žadame daryti jiems. Mes būsime žiaurūs vokiečiams ir dėl mūsų žiaurumo jie sužinos apie mus. Jie ras mūsų žiaurumo įkalčių išmėsinėtuose, išdarkytuose, išdraskytuose brolių kūnuose, kuriuos paliksime, ir negalės neįsivaizduoti, kaip jų broliai kentė mūsų rankose, po mūsų batų padais ar nuo mūsų peilių galų. Vokiečiams bus bloga nuo mūsų, vokiečiai kalbės apie mus ir vokiečiai bijos mūsų. Naciai neturi žmogiškumo! Jie turi būti sunaikinti. Kiekvienas karys mano komandoje skolingas man 100 nacių skalpų. O aš labai norių savo skalpų."

Reklaminis filmukas:

Ruoškitės kariniam veiksmo filmui, kuris traiškys visus jūsų kaulus!

Oficialus filmo puslapis: http://www.inglouriousbasterds-movie.com/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius