Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 17

Deividas Meškausas mokė šokti kylančią Vokietijos žvaigždę

Žinomas šokėjas Deividas Meškauskas stebina savo sugebėjimais ne tik šokių, bet ir filmavimo aikštelėje.
Filmas „Kai apkabinsiu tave“
Filmas „Kai apkabinsiu tave“ / Kadras iš filmo

TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvis nusifilmavo naujame lietuviškame pilnametražiniame Kristijono Vildžiūno filme „Kai apkabinsiu tave“. Jame D.Meškauskas ne tik vaidino, bet ir kartu su savo dėstytoja, Nacionalinio operos ir baleto teatro choreografe Jūrate Sodyte kūrė choreografiją.

Besifilmuojant žinomam šokėjui teko susidurti ir su tam tikru įšūkiu – per pusę dienos išmokyti šokti fokstrotą kylančią Vokietijos žvaigždę, garsaus Berlyno teatro „Berliner Ensemble“ aktorių Sabiną Tambrea. Būtent dėl šio aktoriaus vieno „Kai apkabinsiu tave“ epizodo filmavimas buvo atidėtas net porai mėnesių.

„Berliner Ensemble“ aktoriai turi labai griežtus kontraktus. Mes iki paskutinės minutės derėjomės su teatro direktoriumi, kad Sabiną išleistų dviem dienom filmavimui Vilniuje. Derybos vyko labai ilgai, o visas veiksmas labai trumpai,“ – su šypsena pasakoja filmo „Kai apkabinsiu tave“ prodiuserė Uljana Kim.

Naujo filmo išankstinė premjera – jau trečiadienį. Joje kolegos debiutą kine stebės visi TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai: Ramūnas Rudokas, Ieva Konopliovaitė, Žilvinas Šilgalis, Irma Jurgelevičiūtė, Ona Kolobovaitė, Andrius Butkus, Aistis Mickevičius ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius