-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 09 24

Dėl vaidmens filme išvaizdą pakeitusio aktoriaus Jude‘o Law gėdijasi jo vaikai

Šį penktadienį Lietuvos kino mėgėjai pagaliau išvys naujausią brazilų režisieriaus Fernando Meirelleso dramą „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ (angl. „360“), kurioje pasirodys ir vienas žaviausių britų aktorių Jude‘as Law. Beje, naujausioje juostoje žiūrovai išvys žinomą 39-erių vyrą atrodantį įprastai, nors pastaruoju metu jam teko gerokai persimainyti.
Jude Law
Jude Law / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Kaip People.com pripažino J.Law, dėl pastarųjų išvaizdos pokyčių jo paties vaikai draudė juos pasiimti iš mokyklos. Vaidindamas filme „Ana Karenina“ aktorius turėjo būti gerokai praplikęs ir su vešlia barzda, o taip atrodančio tėvo vaikai paprasčiausiai gėdijosi. „Vaikai uždraudė man juos pasiimti iš mokyklos. Galėjau atvykti tik su sąlyga, kad būsiu užsidėjęs skrybėlę ir pasislėpsiu“, – žurnalui kalbėjo J.Law.

Beje, naujausių J.Law nuotraukų pamatyti galite čia.

Aktorius turi tris vaikus su buvusia žmona, aktore Sadie Frost – sūnų Rafferty, kuriam netrukus sukaks 16-a, 11-os dukrą Iris ir 10-ies sūnų Rudy, taip pat 22-ejų posūnį Finlay Munro.

J.Law pasakojo, kad jo vyresnėlis Rafferty rūpinasi, kad „tėtis būtų kietas“. „Jis mane mėgino išmokyti šiuolaikinės vaikų gatvės kalbos. Jis norėjo, kad mokėčiau bendrauti kaip jaunieji londoniečiai ir atrodyčiau kietesnis. Kartais jam atrodau tikrai nevykęs, tačiau ta jų kalba yra visiškai keista, tarsi kalbėtum nė ne angliškai“, – juokėsi vyras.

Nepakartojamąjį J.Law Lietuvos žiūrovai jausmingame filme „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ išvys kartu su Rachel Weisz, kuri įkūnys jo žmoną. Jautrioje ir trilerio elementų turinčioje juostoje taip pat pasirodys garsusis Anthony Hopkinsas, Benas Fosteris ir kiti, o aktorių meistrystę praturtins Europos miestų – Paryžiaus, Vienos ir Bratislavos vaizdai.

Filmų „Dievo miestas“ ir „Ištikimas sodininkas“ režisieriaus Fernando Meirelleso  naujausią darbą, „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ istoriją, nusidriekiančią per skirtingus miestus ir, atrodytų, niekuo nesusijusių žmonių gyvenimus Lietuvos žiūrovai išvys jau rugsėjo 28 dieną.

Filmo „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ anonsas:

VIDEO: 360 Movie Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius