-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 07

Didžiojoje Britanijoje bus parodytas filmas apie „princo Harry pagrobimą“

Didžiojoje Britanijoje bus rodomas dokumentinis filmas apie tai, kas galėtų būti, jei princas Harry būtų paimtas į nelaisvę Afganistane, skelbia naujienų agentūra „Reuters“.
Princas Haris
Princas Harry

Juosta „Princo Hario pagrobimas“ bus rodoma spalio 21 d. per televizijos kanalą „Channel 4“. Filme pasakojama apie tariamą sraigtasparnio katastrofą Pietų Afganistane, po kurios trečias eilėje į Didžiosios Britanijos sostą princas Harry patenka į talibų nelaisvę.

Princas Harry tarnavo Jungtinės Karalystės kariuomenėje ir buvo nusiųstas į Afganistaną 2008 metais. Jis tapo pirmuoju karališkosios šeimos nariu, dalyvavusiu karo veiksmuose, nuo tada, kai jo dėdė princas Andrew pilotavo karinį sraigtasparnį Folklendų karo metu 1982 metais.

„Channel 4“ skelbia, kad šis filmas kelia klausimą, ar Didžioji Britanija yra pasirengusi tam, kad princas gali patekti į nelaisvę ir už jį gali būti reikalaujama išpirkos. Kanalo atstovas sakė, kad filmo kūrėjai mėgino susisiekti su karališkąja šeima, tačiau nesulaukė atsako į klausimus.

Šis dokumentinis filmas jau sukėlė pasipiktinimą. „Tie žmonės pamiršta, kad karas tebesitęsia“, – rašo bulvarinis Didžiosios Britanijos laikraštis „The Sun“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius