Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 25

Didžiųjų miestų kino teatrus okupuos šokėjai

Jau šį penktadienį kino teatruose startuoja hip hopo šokių filmas „Šokis hip hopo ritmu 3D“. Trečiojoje dalyje režisierius Jon M. Chu ypač daug dėmesio skyrė šokių judesiams bei choreografijos elementams. O pastaruosius kūrė tokie garsūs gatvės šokėjai kaip Rich ir Tone Talauega‘os, dirbę su tokiomis žvaigždėmis kaip Kylie Minogue, Madonna, J.Lopez, Michaelis Jacksonas bei Diana Ross bei daugelis kitų choreografų ir šokėjų.
Filmas „Šokis hip hopo ritmu 3D“
Filmas „Šokis hip hopo ritmu 3D“. / Kadras iš filmo

Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos kino teatruose šis filmas bus pristatytas su lietuvių gatvės šokio stiliaus šokėjų pasirodymais.

Vilniuje, „Forum Cinemas Vingis“, ketvirtadienį ( rugpjūčio 26 d.) 18 val. įvyks konkurso „Šok hip hopo ritmu“ finalas. Nuo rugpjūčio pradžios konkursas visus kvietė šokti bet kur, bet kaip, tačiau tik hip hopo ritmu. Net 11 daugiausiai balsų surinkusių šokėjų pateko į finalą, kur kovodami vienas prieš kitą šokėjai bandys laimėti pagrindinius prizus. O vienas iš geriausiai pasirodžiusiųjų bus pakviestas sudalyvauti LNK laidoje „2 minutės šlovės“. Po renginio įvyks išankstinė filmo „Šokis hip hopo ritmu 3D“ premjera (19 val.).

Tuo tarpu Kauno kino centras „Cinamon“ oficialią filmo premjeros dieną, t.y. rugpjūčio 27 d. 18 val. organizuoja „The Oracle šokių šou“, kurio metu hip hopo muzikos ritmu aikštelėje suksis gatvės šokių stilių išmanantys profesionalai.

Nuo didžiųjų miestų neatsilieka ir vasara poilsiautojų meka tampanti Klaipėda. Anot Klaipėdoje įsikūrusio kino centro „Cinamon“ atstovų, čia visi bus pakviesti pasižiūrėti augančios kartos pasirodymų, t.y. įvyks „Vaikų hip hopo turnyras“. Jo metu šokių aikštelėje savo judesius demonstruos ir dėl geriausiųjų titulo kovos Klaipėdos „Intrus“ šokėjai prieš Vilniaus „Be good“.

Filmo „Šokis hip hopo ritmu 3D“ premjera Lietuvoje – rugpjūčio 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius