Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 06

Dirbdama aktorė paįvairina savo asmeninį gyvenimą (video)

Aktorė ir kartkartėmis manekene tampanti Milla Jovovich teigia, jog bendras darbas su vyru ir frančizės „Absoliutus blogis“ režisieriumi Paul W. S. Andersonu tik dar labiau paįvairino ir netgi atšviežino jų bendrą santuokinį gyvenimą.
Milla Jovovich
Milla Jovovich. / „Acmefilm“ nuotr.

„Paulas (rež. Paul W.S.Anderson) tiesiog dievina visą kūrybinį filmo procesą. Kiekvieną kartą, suvaidinus naują sceną, iš už monitoriaus pasigirsta euforijos šūksniai“, – apie savo vyro meilę darbui pasakojo aktorė.

„Filmavimo aikštelėje viskas apie ką mes kalbame, tai, kaip kuo geriau apgalvoti visas filmo detales. Būtent kūryba  užima ir didžiausią dalį mūsų asmeniniuose santykiuose. Taip gyvenant yra žymiai lengviau ir paprasčiau tobulinti tarpusavio ryšius nei užsiimant vien tik valgio ruoša, o penktadienio vakarus praleidžiant prie televizoriaus. Tarp mūsų vykstantį procesą galėčiau prilyginti nenutrūkstančiam žaidimui su kortomis, kuomet iki galo nesi tikras, koks bus kitas tavo partnerio ėjimas“, – savo ir vyro ilgailaikių  santykių tvirtumo paslaptį žurnalui „Total Magazine“ atskleidė Milla Jovovich.

Jau šį savaitgalį viso pasaulio kino teatruose debiutuos ketvirtoji „Absoliutaus blogio“ frančizės dalis: „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas 3D“. Pabaigusi filmuotis jame, Milla Jovovich teigė su malonumu pratęsianti darbus ir kitose šio filmo dalyse.

Filmo vizitine kortele tapusi aktorė teigia: „Kol žmonės eis į šį filmą, tol mes ir toliau nenustosime jo kūrę. Aš manau, kad many esančio parako turėtų užtekti dar kelioms šio filmo dalims. Na ir, žinoma, daug kas priklauso nuo mano fizinės būklės, nes fiziškai, tai labai varginantis ir sunkus darbas, tačiau kartu yra ir nepakartojamas jausmas, kai tau pasiūlo vėl iš naujo tapti tokio filmo dalimi“, – savo džiaugsmo ir užsidegimo neslėpė aktorė.

Ketvirtojoje „Absoliutaus blogio“ dalyje, be jau minėtos Millos Jovovich, pasirodo ir „Kalėjimo bėglių“ žvaigždė Wentworthas Milleris.

Filmo „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas 3D“ pasaulinė premjera Lietuvoje – rugsėjo 10 d.

VIDEO: „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“ / „Resident Evil: Afterlife“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius