Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 23

Donaldo Trumpo karjera kine: „Avietė“ už blogiausią vaidybą ir susižavėjusios moterys

Donaldas Trumpas pabrėžia, jog jis nėra politikas. Save jis pristato kaip verslininką ar tiesiog „entertainer“. Galbūt dėl to kalbėti apie D.Trumpo karjerą televizijoje nėra sunku – čia jis turi net tris dešimtmečius šmėžavimo ekranuose patirties.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiame „The Playlist“ sudarytame sąraše pateikiame tuos jo pasirodymus, kurie puikiai nušviečia bei pranašauja tą spektaklį, kuriuo tapo jo rinkimų kampanija, ir visus skandalus, į kuriuos jis įsivėlė pastaraisiais mėnesiais.

„Vaiduokliai negali mylėtis“ / Ghosts Can’t Do It (1989)

Tai yra neabejotinai smagiausias D.Trumpo pasirodymas – už jį jis gavo „Auksinę avietę“, o jo scena, kaip ir daugelis vėlesnių, buvo apie jo patrauklumą.

Neįtikėtinai tragiškas 1989-ųjų filmas pasakoja apie moterį, kurios vyras po širdies smūgio sužino, jog nebegalės mylėtis ir nusižudo. Čia tik pati pradžia, kadangi vėliau jis sugrįžta kaip vaiduoklis ir kartu su žmona ieško jauno vyro, kurio kūną galėtų užimti.

Vienoje scenų Bo Derek, suvaidinusi mirusiojo žmoną, šnekučiuojasi su D.Trumpu. „Tu per gražus, kad būtum blogas“ sako jam ji, o jis tiek pat viliojančiu balsu atsako: „Pastebėjai?“.

VIDEO: Donald Trump's award winning acting, vs. Bo Derek

„Bosė“ / Lady Boss (1992)

Šis kandidato į prezidentus pasirodymus vaidmuo trunka maždaug penkiolika sekundžių. Ar to užtenka paminėti jo išvaizdai? O kaipgi.

Prie besikalbančių pagrindinių veikėjų priėjęs D.Trumpas paklausia, apie ką jos kalbančios. „Apie aplinką“ atsako aktorės Joan Rivers personažas. „Skamba įdomiai“ sako žmogus, šiuose rinkimuose klimato kaitą nurašęs kinų sąmokslui. Jam nueinant moterys įvertina:

– Puikus vyras!
– Ir koks gražus!

VIDEO: LADY BOSS JOAN RIVERS DONALD TRUMP

„Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“ / Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Šįkart, laimei, nekalbėsime apie D.Trumpo seksualumą, kadangi filmas vaikams. Ikoniškasis Macauley Culkino Kevinas klaidžioja po „Plaza“ viešbutį ir sutikto nepažįstamojo paklausia, kur čia fojė.

Pokštas tame, jog D.Trumpas yra tikrasis viešbučio savininkas, bet iš tiesų juokingiau tai, kad tikrasis „Plaza“ viešbutis dienas baigė bankrotu ir kainavo savininkui maždaug 75 milijonų dolerių skolą. Nepaisant to, bendrame kontekste šis jo pasirodymas atrodo visai neblogai.

VIDEO: Trump in Home Alone 2

„Bel Airo princas“ / The Fresh Prince of Bel-Air (4-as sezonas, 25-a serija)

Šioje Willą Smithą išgarsinusioje serialo serijoje D.Trumpas kartu su žmona Marla atvyksta pirkti šeimos namo.

Pirma, Carltonas (Alfonso Ribeiro) nualpsta susipažinęs su savo idealizuojama (kodėl?) garsenybe. Antra, juodaodė mergina (Tatiana Ali) apkaltina jį sugriovus jai gyvenimą, į ką D.Trumpas atsako fraze „dabar visi mane dėl visko kaltins“, matyt, prisimindamas šią pamoką debatuose.

Galiausiai sandėris, žinoma, neįvyksta, bet scena, vienaip ar kitaip, priklauso prie aktorinio verslininko triumfo.

VIDEO: Donald Trump on Fresh Prince

„Auklė“ / The Nanny (4-as sezonas, 4-a serija)

Turint omeny viską, ką žinome ir ko nežinome apie D.Trumpo finansus, nieko keisto, kad tiek daug serialų turi seriją, kurioje minutei pasirodo šis „milijardierius“.

Savo įvaizdį jis palaikė nuolat pats save vadindamas turtuoliu ir atlikdamas turtuolio vaidmenį. Šioje „Auklės“ serijoje jis vaidina, pagrindinės veikėjos žodžiais tariant, „kerintį milijardierių“. Didysis pokštas šįsyk yra tai, kad D.Trumpas turi du (du!) mobiliuosius.

VIDEO: Clip- Donald Trump On The Nanny (1996)

„Mūsų gyvenimo dienos“ / Days of Our Lives (2005)

Po paskutiniojo skandalo, šis pasirodymas atrodo keistokai. Aktorės Arianne Zucker personažas čia tiesiog siūlosi D.Trumpui. „Būčiau labai... nori darbuotoja. Dirbčiau po jumis... Manau, abu būtume laimingi“ sako Nicole, o verslininkas į ją žiūri su šiokia tokia panieka.

Specialiai D.Trumpui parašyta scena jam tinka kaip nulieta: moterys čia kariasi jam ant kaklo, o po visu tuo matyti slėpti net nebandomas seksizmas.

VIDEO: Donald Trump on Days of Our Lives (2005)

Tiems, kurių apetitas respublikonų kandidato aktoriniams gebėjimams dar nepasotintas, apačioje prisegame kelis vaidmenis į vieną sudėjusį vaizdo klipą:

VIDEO: Every Donald Trump Cameo Ever

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius