Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 04

DVD „Pasaulio virtuvė“ nemokamai gali gauti kiekvienas žiūrovas

„Pasaulio virtuvė “, dokumentinis filmas apie Lietuvoje gyvenančias užsienietes, pereitais metais apkeliavęs didžiausius Lietuvos kino teatrus ir kultūros centrus, taps prieinamas kiekvienam žiūrovui bet kuriame Lietuvos kampelyje. Nuo šiandien iki kovo 31 žiūrovai gali atsisiųsti nemokamą filmo DVD ir atidaryti savo „Pasaulio virtuvę“, tai yra patys organizuoti nemokamą filmo seansą savo draugams, šeimai, bendraminčiams, mokiniams ar studentams.
Filmo „Pasaulio virtuvė“ plakatas
Filmo „Pasaulio virtuvė“ plakatas / Organizatorių nuotr.

Režisierės Aistės Ptakauskės dokumentinis filmas „Pasaulio virtuvė“ supažindina su penkiomis moterimis, kurios į mūsų šalį atsikraustė įvairiais laikotarpiais iš įvairių valstybių ir dėl įvairių priežasčių.

Vietą gyventi ne visada pasirinksi – meilė, darbas, studijos, protėvių kraujas ar net karas taip pasuka gyvenimo kelią, kad atsiduri visiškai nepažįstamame pasaulio krašte. Filmas „Pasaulio virtuvė” skatina susimastyti apie tai, ką patiria, kaip jaučiasi,ir kaip naujus namus kuria žmonės, likimo atblokšti į Lietuvą.

Užsisakyti filmo „Pasaulio virtuvė“ DVD paprasta: tereikia užpildyti anketą projekto svetainėje.

Suplanavusiems prasmingą peržiūrą ir tinkamai užpildžiusiems anketą žiūrovams paštu bus išsiųstas ne tik filmo DVD, bet ir pagalbinė knygelė su pasiūlymais, kaip galima smagiai ir įdomiai aptarti filmą po peržiūros.

Nepriklausomų „Pasaulio virtuvės“ peržiūrų projektas prasideda vasario 4 d. ir vyks iki kovo 31 d. Visus, kurie su projekto komanda pasidalins peržiūros įspūdžiais ir fotografijomis, organizatoriai apdovanos „Pasaulio virtuvės“ marškinėliais.

Dokumentinį filmą „Pasaulio virtuvė“ šalies žiūrovams dovanoja Europos Ekonominės Erdvės NVO programa Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius