-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 20

Ewanas McGregoras sugrįžta į didįjį ekraną su „Angelais ir demonais“

Otelo vaidmuo Londono Vest Endo scenoje ir kelionės motociklu po žemynus. Štai kuo pastaraisiais metais užsiimė aktorius Ewanas McGregoras.
Ewanas McGregoras.
Ewanas McGregoras. / „Scanpix“ nuotr.

Pagal Dano Browno bestselerį pastatytas filmas „Angelai ir demonai“ žymi kino žvaigždės sugrįžimą į didįjį kino ekraną.

Aktoriaus nuomone, „Angelai ir demonai“ yra filmas, kuris prikausto žiūrovo dėmesį nuo pradžios iki pat pabaigos.

Pastaruosius keletą metų E.McGregoras praleido vaidindamas teatre ir keliaudamas po žemynus motociklu. Šias keliones stebėjo itin populiari televizijos laida „Long Way Down“.

„Visi projektai man suteikė daug džiaugsmo. Otelo vaidmuo buvo vienas didžiausių iššūkių mano karjeroje, - sako aktorius. – Tačiau atėjo laikas grįžti į kiną ir per 2008-uosius aš nusifilmavau net keturiuose filmuose. Didžiausias iš jų – Rono Howardo režisuoti „Angelai ir demonai“.

Filme E.McGregoras vaidina popiežiaus rūmų valdytoją Karlą Ventreską. Jis turi padėti simbologijos profesoriui Robertui Lengdonui (akt. T.Hanksas) ir mokslininkei Viktorijai Vetrai (akt. Ayelet Zurer) surasti Vatikane paslėptą sprogstamąjį ginklą, galintį sunaikinti viską kilometro spinduliu aplink. Susprogdinti Vatikaną trokšta iliuminatų brolija – vieni didžiausių Katalikų bažnyčios priešininkų.

Aktoriaus nuomone, „Angelai ir demonai“ yra filmas, kuris prikausto žiūrovo dėmesį nuo pradžios iki pat pabaigos. „Tai klasikinės lenktynės su laiku, kai herojai turi išgelbėti pasaulį iki vidurnakčio ir aš dievinu tokius filmus“, – pripažįsta E.McGregoras. Jis taip pat atskleidžia laukęs tinkamos progos padirbėti su filmų „Nuostabus protas“ ir „Da Vinčio kodas“ režisieriumi Ronu Howardu. „Jis nuostabus. Negaliu įsivaizduoti geresnio reżisieriaus šiam filmui“, – teigia E.McGregoras.

„Angelai ir demonai“ – milžiniško populiarumo sulaukusio trilerio „Da Vinčio kodas“ tęsinys. Abiejuose filmuose pagrindinį vaidmenį atlieka dukart „Oskaro“ premijos laureatas, aktorius Tomas Hanksas. E.McGregoras apgailestauja, kad jo ir T.Hankso grafikai „Angelų ir demonų„ filmavimo aikštelėje skyrėsi ir jie kartu padirbėjo palyginti mažai. „Jis puikus žmogus ir labai geras aktorius – kino legenda. Mums teko suvaidinti keletą bendrų scenų, bet kadangi mano ir jo herojaus istorijos išsiskiria, kartu vaidinome tikrai nedaug. Gaila, nes aikštelėje sutarėme tikrai puikiai“, – prisimena E.McGregoras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius